Wednesday, May 7, 2014

Favorites right now!


Det kan hända att jag har fel men jag har på känn att jag inte gjort ett sånt här inlägg tidigare. Där jag tar upp några favoriter, nu tänker jag inte säga från förra månaden eller något sånt, för det är inte ett sånt inlägg, utan bara några grejer som jag tycker om lite extra.

Vem vet kanske det här blir något jag gör varje månad. 

I might be wrong but I have a feeling that I haven't done a post like this before. Where I take a few favorites, now I am not gonna say from last month or anything, because it is not one of those, but just a few things I have liked a bit more. 

Who knows maybe this will become something I do every month. 


Först så måste jag nämna Tangle Teezern* som blivit den borste jag använder helatiden. Jag lämnat alla andra för den är så bra. Det lönar sig verkligen att prova ifall ni är nyfikna på den. Jag vet många som svär vid den och det gör jag också.

Firstly I have to mention Tangle Teezer* which has replaced all of my brushes and I use it all the time. It is that good. So if you haven't given it a try then I really do suggest that do that. I know many who swear by it and so do I. 


Jag nämde den här redan i ett annat inlägg och jag har fortfarande inte använt någon annan maskara för jag tycker att den här gör jobbet så bra. Alltså Avon Aero Volume Mascara. Nu måste jag bara komma på hur jag skall få en ny sen när den här inte längre fungerar.

I mentioned this one already in another post and I have still not used any other mascara because I feel that this one does the job so well. It is Avon Aero Volume Mascara. Now I just have to figure out how to get a new one when this doesn't work anymore.


Rimmel Apocalips* Läpplack i färgen Big Bang är definitivt min favorit röda och kommer troligen att få komma fram nu på våren och sommaren. Otroligt vacker färg.

Rimmel Apocalips *Lip Lacquer in the color Big Bang is really my favorite red and it will get to come out now for the spring and summer. It is such a beautiful color. 


Sist men inte minst så har vi den klassiska Carmex burken som jag har många många burkar av. Men jag tycker om den riktigt bra så det är bra. Den här burken har smak/doft av körsbär. Dock så är dessa såna som jag bara har hemma eftersom jag vill inte stoppa fingret i nån burk när jag är ute på stan. Men den är bra att lägga på före läggdags.

Det var det för en här gången. Berätta gärna ifall ni vill att jag skall fortsätta göra sånahär inlägg eller om ni har andra inläggsidéer. :)

Last but not least we have the classic Carmex which I have many of. But I really do like it so it is good. This one has a smell of cherry. Though these are the ones I only have at home since I don't like putting my finger in these when I am out. But it's good to put on before bed. 

That was it for today. Do let me know if you want me to continue doing these kind of posts or if you have other postideas. :)

*affiliate-links

written 6.5.2014 at 20:42

3 comments:

 1. Jag är nyfiken på tangle teezern för jag blir gråtfärdig varje gång jag borstar håret.
  Sen du som verkar älska carmex lika mycket som jag - den finns på tub! Hittade en liten läppceratstub på Rusta i vintras, så lycklig blev jag som ogillar kladdiga burkar

  ReplyDelete
 2. Den där borsten har jag också blivit riktigt sugen på, flera säger att den är så bra!

  ReplyDelete
 3. My: Nu måste jag verkligen söka fram dessa tubar! (fast jag har ju nog en miljon andra att använda först...)

  Sarah: Det lönar sig verkligen att prova! Jag är som sagt helt såld.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...