Monday, May 19, 2014

A happy day


Jag älskar det att jag är så van vid att vakna kring 8 att jag lyckas vakna före väckarklockan. Det är mycket skönare än att måste vakna till oljudet. Det andra som gör mig glad idag är det att jag skall på jobb och först till klockan 12. Så jag kan bra ta det riktigt lugnt på morgonen och allt. Så skönt! Plus att det är helt otroligt fint väder!

Det här kan bara bli en bra dag!

I love that I am so used to getting up around 8 that I wake up before the alarm. It is so much nicer then to wake up to the noise. The other thing that makes me happy is that I have work today and I start at 12. So I can take it easy now in the morning and all. So nice! Plus the weather is really great! 

This can only become a good day!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...