Saturday, April 26, 2014

WARNING: THIS POST CONTAINS A BABY!


Det här är Lejonet och han är den sötaste lilla killen jag någonsin träffat. Jag är lyckligt lottad så att jag bor riktigt nära honom och hans föräldrar så jag kan lätt gå och få en liten bebisspruta varje gång bebisfebern blir för stor. Fast egentligen så vet jag inte om det hjälper eller bara gör det värre.

This is Lion and he is the cutest little guy I have ever met. I am lucky in the sense that I live very close to him and his parents so I can easily go and get a little fix every time the babyfever gets too huge. Although I don't know it helps or just makes it worse. 


Han är nu 3 månader gammal och jag har otroligt svårt att själv förstå att han är så stor redan nu! Det känns som om det var igår han kom till världen och var en liten liten grej. Snart kan han redan prata och gå och det känns verkligen helt galet!

He is now 3 months old and I can't believe that he is so big already! It feels like he came to the world only yesterday and was such a tiny tiny thing. Soon he will be walking and talking and that feels just insane!


Varje gång jag träffar honom så tycker jag mer och mer om honom. Han är sin lilla egna person och det skall bli så roligt att få lära känna honom mera och se honom växa.

På dessa bilder så har vi varit och sjungit lite och han håller ett stadigt tag i mitt finger. Det fick mitt lilla hjärta att smälta.

Everytime I see him I like him more. He is his own little person and it will be so much fun to learn to know him more and see him grow. 

On these pictures we have just been singing for a bit and he is holding a tight grip of my finger. It made my little heart melt. 


Jag skulle kunna skriva massor och massor och bara fylla hela det här inlägget med bara en massa kärlek. En dag så har jag en egen och då blir det inget slut på bebisbilderna! Jag och Lejonets mamma (ni känner henne även som Camilla) håller faktiskt på att fixa en blogg åt henne så jag meddelar sen vart ni skall gå om ni vill se mera av lillen, fast det kan nog hända att jag även kastar in lite bilder alltid nu och då.

Det är bra att ha en liten att få låna till bebisinlägg när man inte har en egen. :)

I could write more and more and just fill this whole post with lots of love. One day I will have one of my own and then there will be no stopping the babypictures! Me and Lions mom (you also know her as Camilla) are working on making a blog for her so I will let you know where you have to go to se more of the little one, even though I might give you some pics now and again.

It is good to have a little one to borrow for babyposts when I don't have one of my own yet. :)


Pictures taken by: Camilla

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...