Monday, April 28, 2014

This is what life is all about

Jag säger det varje gång men gud så snabbt tiden går. Jag hinner liksom inte alls med. En vecka känns som bara några dagar. Det som är bra med att tiden går fort just nu är ju såklart det att sommaren kommer snabbare. Jag längtar verkligen. Joo visst vädret håller på att bli varmare redan men ändå.

På måndagen öppnade vi (jag, Satu, Ona och några andra) parksäsongen och satt vid musikhuset och åt glass. Det var verkligen helt superskönt att sitta och njuta av solen och känna att nu är sommaren verkligen påväg.

På tisdagen så åkte jag till Arabia för att träffa Milla. Vi tog och promenerade en riktigt bra runda (nästa 6 kilometer) och pratade om allt och inget. Efteråt träffade jag ett litet gäng (Satu (och S), Noora och R) i Kaisaniemi och vi satt tills det blev för kallt. Några av oss fortsatte till Satu för att hänga. Hem lyckades jag komma mitt i natten som vanligt. Men roligt hade vi nog.  

I say it everytime but yeez how fast time really flies. I can't follow anymore. One week feels like just a few days. The good thing about time flying is of course that summer will be here faster. I am really looking forward to that. Sure the weather is getting warmer and so on already but still.

On Monday we (me, Satu, Ona and a few others) opened the parkseason and sat outside at the Musiikkitalo and ate ice cream. It was really lovely to sit and take in the sun and feel that now the summer is really on the way.

On Tuesday I went to Arabia to meet Milla. We took a really good walk (almost 6 km) and talked about everything and nothing. Afterwards I met up with a little gang (Satu (and S), Noora and R) in Kaisaniemi and we sat there until it got too chilly. Some of us continued to Satu to hang. I got home sometime at night as normal. But we had fun.


Onsdagen var tror jag nästan veckans bästa dag för då fick jag hänga med dessa två nästan hela dagen. Vi promenerade till Piilo för att hitta nya jeans åt Lejonet och det lyckades vi med. På samma promenad gick vi och sjöng lite och träffade andra barn och även besökte McDonalds. Lejonet sov medan vi åt.

Wednesday might have been the best day of the week since I got to hang out with these to almost the whole day. We walked to Piilo to find new jeans for Lion and we did. On the same walk we went to a place to sing a bit and meet other kids and we also stopped at McDonalds. Lion slept as we ate.


Det var faktiskt lite svårt att fara iväg kan jag berätta åt er. Han stjäl ju ens hjärta helt och hållet.

It was a bit hard to leave I can tell you that. He really does steal your heart completely. 


Efteråt tog jag mig till stan för att träffa Henna som jag inte sett på hur länge som helst. Hon är så upptagen att det är omöjligt att få det att gå ihop. Men vi bestämde oss för att försöka bli lite bättre nu i framtiden trots allt. Eftersom det var så fint väder ute så bestämde vi oss för att ta en drink ute och öppna terasssäsongen. Så det gjorde vi.

Afterwards I went to the city to meet Henna who I haven't seen in ages. She is so busy that it is almost impossible to make it work. But we did decide to try a bit more in the future. Since it was such a beautiful weather we decided to take a drink outside and open the terrace season. So we did that. 


Jag åt pasta och mögelost både på onsdagen och torsdagen. På Torsdagen spelade jag dessutom lite poker och vann 0,30€. Helt super.

På fredagen så var jag på jobb några timmar och efteråt träffade jag Noora i Sörnäs och vi gick till Relaxin en stund. Så gjorde vi lite Kalliorunda också. På vägen hem så lyssnade jag på Catching Fire. Snart snart så kan jag se filmen också. 

I ate pasta and bluecheese on both wednesday and thursday. On thursday I also played some poker and won 0,30€. It was awesome. 

On Friday I was at work for a couple of hours and afterwards I met Noora in Sörnäinen and we went to Relaxin for a while. Then we did a little Kallio-tour too. On the way home I listened to Catching Fire. Soon soon I can see the movie. 


På lördagen gjorde jag inte mycket annat än satt och tittade på Solsidan (två första säsongena tittade på två dagar. Jag skyller på MouMou). Och så åt jag ostpizza också.

On Saturday I didn't do much of anything except watched Solsidan (two first seasons watched in two days. I blame MouMou). And so I ate some cheesepizza too.


På Söndagen så lyckades jag och Lillebror se färdigt Attack on Titan och också fortsätta se på Game of Thrones. Han tycker massor om den redan nu och det visste jag att han skulle göra. Ja, jag har alltså redan sett två första säsongerna men ser dem pånytt med honom. Dessutom så fick jag även städat lite till och snart snart så är nog det här rummet fint.

On Sunday me and Littlebrother finally got Attack on Titan watched and got to continue on Game of Thrones. He likes it a lot already which I knew he would. Yes, I have seen the two first season already but rewatch them with him. I also got some cleaning done and soon soon this room will look good. 


Så det var förra veckan. Den här veckan börjar redan fyllas av program och det bästa kanske händer redan imorgon då jag får träffa Milla igen. Den rackaren har varit i Nederländerna alldeles för länge och jag har saknat henne så otroligt mycket!

So that was last week. This week is already getting filled with stuff and the best thing might happen already tomorrow when I get to meet Milla again. The little one has been in the Netherlands far too long and I have really missed her like crazy!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...