Sunday, April 13, 2014

TFIOS

Jag blir så så så glad varje gång jag ser att någon läst The Fault In Our Stars (Yay Anne!) och älskar den! Den är ju liksom bara så fantastisk att man måste älska den! John Green är en av mina favorit författare och kan inte vänta på att få se filmen som snart kommer ut!

Har ni läst TFIOS?

I always get so happy when I see that someone has read The Fault In Our Stars (Yay Anne!) and loves it! It is so amazing that you just have to love it! John Green is one of my favorite authors and I can't wait to get to see the movie once it comes out! 

Have you read TFIOS? 


1 comment:

  1. Hmm, jaa. Jag har ju läst den, men den gjorde faktiskt inte så stor intryck på mig. Fin bok, bra story, bra karaktärer, trolig utveckling, men inte slog den till så som hypen hade fått mig att tro. Ska nog se filmen ändå.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...