Saturday, April 26, 2014

SOMETHING NEW

Det kanske är någon av er som märkt att jag ändrat på bloggens utseende lite under de senaste dagarna. Jag blev lite trött på det vita och behövde lite nytt. Nu hoppas jag att inget viktigt fattas och att allt ännu fungerar som det skall. Egentligen så skulle jag väl vilja göra en header åt mig men hittills så har jag inte haft orken att ta tag i det så texten får nu duga för en tid. (Om ingen av er känner er manade ;)) 

Some of you might have noticed that I have changed the look of the blog a bit during these few days. I got tired of the white and needed something new. Now I just hope that nothing important is missing and that everything works as it should. I would really like to make a header but I haven't had the energy so the text shall be okay for now. (if not some of you want to make one ;))  
 
GAMLA / OLD


NYA /NEW


Lilla leijonet fick komma med på ett litet hörn också. Han är ju så söt!

Little lion also got to be a part of it. He is so cute!


Vad tycker ni om den nya bloggen?

What do you think of the new blog?

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...