Monday, April 7, 2014

Remember that one time when you lost your phone and wallet?Förra måndagen kände jag mig jätte jätte trött och tänkte att jag skulle hänga hemma hela dagen lång tills en halv timme före gänget skulle träffas på Mascot. Då bestämde jag mig för att röra på mig och dra iväg till Mascot.

Last Monday I was really really tired and thought I would spend all day at home but a half an hour before the gang was meeting at Mascot I decided to move and take myself there too. 


Där satt vi och spelade Afrikas Stjärna och det bästa spelet för folk som skakar sjukt mycket. Som tur var jag inte den enda vars händer skakade.

There we played Star of Africa and the best game for people who have shaky hands. Luckily I wasn't the only one shaking.


På Onsdagen var jag och mamma först en sväng till Columbus där vi gick till UFF och Citymarket. På UFF hittade jag ett klädesplagg åt mig för 5 euro, vilket var just det jag fått av flaskorna jag förde till butiken, så det var perfekt.

Medan vi gick runt i Citymarket fick jag höra att gänget planerar att gå och äta. Så jag tog mig till stan och träffade R, Ona och Satu vid järnvägsstationen. Vi åkte till Gringos Locos där alla andra åt Burritos utom jag som tog en osthamburgare. Ona och Satu var hungriga ännu efteråt (trots att alla tre åt av mina franskisar xD) så det blev en stop vid Hesburger före vi åkte in till Relaxin för att njuta en eller två.

On Wednesday me and mom went to Columbus were we went to UFF and Citymarket. At UFF I found one piece of clothing for myself for 5 euros, which was what I got from the empty bottles I returned, so it was perfect. 

While we were in Citymarket I heard that the gang was planning on going to eat. So I took myself to the city and med R, Ona and Satu at Central Railwaystation. We went to Gringos Locos where everyone but me ate Burritos while I had a cheeseburger. Ona and Satu were still hungry after it (even though all of them ate of my fries xD) so we stopped at Hesburger on the way to Relaxin.


På Torsdagen åkte jag först till Arbis och sen tog jag mig till Fiskhamnen för att hänga hemma hos Netta och Markus med gänget såklart. Efter att vi suttit där en stund så bestämde vi oss för att åka till Amarillo. Jag hade jätte roligt tills jag kom ut och märkte att jag inte längre hade min plånbok och eftersom telefonen var i plånboken så var den också borta. Efter det att jag sovit några timmar lyckades jag även märka att jag inte heller hittar mina glasögon. Glasögonen är troligen någonstans hos R eftersom jag är ganska säker på att jag hade med dem på mig när vi kom dit. Men jag lyckades inte hitta dem.

Jag promenerade sedan till Amarillo för att fråga efter min plånbok. Jag var ganska säker på att jag inte skulle få tillbaka dem så förstå mig lycka när damen meddelade åt mig att de hittat dem. ALLT VAR KVAR. Jag hade lösa pengar i den som fanns kvar. För att inte prata om att telefonen ju låg där. På vägen hem köpte jag linser så att jag inte skulle behöva vara halvblind. Sen köpte jag även mat från pizzerian och åt lite snabbt före jag och mamma åkte iväg till Viirus för att träffa Storebror A för att se Gräset är mörkare på andra sidan. Jag tyckte riktigt bra om den.

On Thursday I first went to Arbis and then took myself to Kalasatama to hang out at Netta's and Markus place with the gang of course. After being there a couple of hours we decided to go to Amarillo. I had a lot of fun until I came out and realized that I didn't have my wallet and since my phone had been in my wallet it was also gone. After sleeping a few hours I also couldn't find my glasses. The glasses are probably somewhere in R's apartment since I am pretty sure I had them when we got there. But I couldn't find them. 

I then walked to Amarillo to ask if they had found my wallet. I was pretty sure that I wouldn't get them back so you can imagine my happiness when the lady told me that they had found it. EVERYTHING STILL THERE. I had money in it and it was there. Not to mention that the phone was also there. On the way home I bought contacts so that I wouldn't have to be almost blind. Then I also bought food from the pizzeria and ate quickly before me and mom went to Viirus to meet Bigbrother A to see Gräset är mörkare på andra sidan. I liked it. På lördagen åkte jag till Drumsö för att hänga med Ona, Satu och Emma. Lite girls night. Det var egentligen lite prat om att åka till stan, men sen bestämde vi oss för att bara hänga hos Ona. Hem kom jag först kring 2-3 på morgonen.

On Saturday I went to Lauttasaari to hang out with Ona, Satu and Emma. A bit of a girls night. There were plans to go to the city but we decided to stay and just hang out at Ona's. I got home somewhere around 2-3 in the morning. 


På Söndagen började jag städa det här rummet igen. Mamma lagade god mat och sallad.Söndagar är nog såna dagar då man skall ta det lugnt och just till exempel städa. Så är man sen färdig att ta emot en ny vecka. Jag är färdig för allt den här veckan har att ge mig.

On Sunday I started cleaning this room again. Mom made some good food and salad. Sundays are really days to take it easy and just for example clean. So that you are ready to take on a new week. I am very ready for anything this week has to give me.  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...