Monday, April 21, 2014

ONE GREAT WEEK

Det här veckorna bara flyger iväg och igen så har det gått en hel vecka och jag har gjort helt massor. Förra veckan hann jag verkligen med helt otroligt mycket. Det är ett under att jag alls fick sovet för det känns att jag skulle ha varit igång helatiden.

These weeks just seem to go by so fast and once again has one ended and I have done a lot. Last week I really did a lot of things. It is a wonder that I got any sleep because it feels as if I had been doing stuff all the time.


På måndagen så spelade jag lite poker vilket jag inte gjort på hur länge som helst. Jag vann faktiskt 10 cent så det var inte helt i onödan jag satt framför datorn.

On monday I played a bit of poker which I haven't done in a long time. I did win 10 cents so it wasn't totally in vain. Senare på kvällen åkte jag för att träffa en del av gänget i Mascot och där satt vi några timmar och pratade skit och sedan spelade lite.

Later in the evening I went to meet up with some of the gang in Mascot where we sat a few hours talking shit and then playing a bit.


På tisdagen sprang jag verkligen överallt. Först var jag på arbetsintervju till Fazer. Därifrån fick jag en chokladplatta. Jag vet ingenting ännu så fråga inte, jag berättar sen när jag vet. Sen så åkte jag till Camilla för att hämta henne och lillen för att åka till Drumsö kyrka för att hänga där hela dagen. Jag skulle vakta barnet men han blev kidnappad av sin farfar, men jag fick fota Påskvandringen istället. Jag såg den tre gånger under den dagen. Hem kom jag först vid 11 på kvällen.

On Tuesday I really ran everywhere. First I was to a jobinterview to Fazer. I got some chocolate. And I really don't know anything yet so don't ask, I will tell you when I know. Then I went to get Camilla and the little one to go to Lauttasaari church. I was supposed to look after the baby but he got kidnapped by his granddad, but I did photograph the Pääsiäisvaellus instead. I saw it three times that day. Home I got at around 11 at night.På Onsdagen var jag först på jobb i fyra timmar och åkte sedan fort till pappa för att gå efter min dator. Sen hade vi Trotsallt möte hos Ninni där jag åt alldeles för många kex och tyckte synd om dem som var på skype och inte fick några alls.

On wednesday I was at work for four hours and then went to my dad to get my computer. Then we had a Trotsallt meeting at Ninni's place where I ate way too many cookies and felt sorry for the people on skype that couldn't get any. 


Efteråt så åkte jag, Ninni, Kati och Ninnis kompis till Iguana på ett glas. Jag tog såklart vin. Och trots att vi sagt att vi inte skulle äta så åt vi. Men det händer alltid när man går till Iguana.

Afterwards me, Ninni, Kati and Ninni's friend went to Iguana for a drink. I took wine of course. And even though we had said that we wouldn't eat we still ended up eating. It always happens at Iguana. På torsdagen var jag fyra timmar på jobb igen och sedan åkte jag igen till Drumsö kyrka för att hjälpa dem ta ner Påskvandringen. Efter det att jag tagit den där bilden så tänkte jag falla i trappan.

On Thursday I was again at work for four hours and then I again took myself to Lauttasaari Church to help them take down the Pääsiäisvaellus. After taking that picture I almost fell.


Jag fick också hänga med den här lilla älsklingen och det finns inga ord hur glad det gjorde mig. Han är ju världens sötaste lilla pojke!

I also got to hang out with this little dude and there are no words to describe how happy it made me. He is the cutest little boy!På fredagen så kom Emma hit och vi tog en liten promenad i skogen och det var så otroligt vackert. Det är nog så skönt att ta en paus från allt och ta en promenad i skogen. Det ger energi.

On friday Emma came over and we took a little walk in the forest and it was so beautiful. It is so nice to take a break from everything and take a walk in the forest. It gives you energy. På lördagen så lagade mamma otroligt god mat och på kvällen så var det dags att se Satus nya lägenhet. Riktigt bra ställe och allt det där. Vi gick även till en klubb men eftersom jag är gammal och stället inte riktigt i min smak så gick jag hem före 2. På vägen hem åt jag en hamburgare och var nöjd.

On Saturday mom made delicious food and in the evening it was time to see Satu's new place. It was a good place and all that. We also went to a club but since I am old and the place wasn't really in my taste I went home before 2. On the way I ate a hamburger and was pleased.På Söndagen gick jag och mamma på lite äventyr och skogspromenad till ställen vi inte gått till förr. Det är konstigt att vi bott här nästan 10 år och aldrig sett det här. Sjukt fina hus såg vi också.

On Sunday me and mom went on a little adventure and walk in the forest to places we have never been to. It is weird that we have lived here almost 10 years and never seen this. We also saw some pretty nice houses.


Vi åkte också till Ateneum och såg Tove Jansson utställningen och den var verkligen värd att se. Massor med mumin och vi alla älskar ju mumin. Emelie kanske dock inte skulle ha tyckt om det.

We also went to the Ateneum and saw the Tove Jansson exhibition and it was really nice. A lot of Moomin and we all love Moomis. Emelie might not have loved it though.


På kvällen åt jag mera mat och även blåbärspaj som Camilla lagat och hämtat en bit åt mig. Den var sjukt god och perfekt sätt att avsluta veckan på!

In the evening I ate more food and also the blueberrypie that Camilla had made and brought me a piece. It was so delicious and a really good way to end a week!


2 comments:

  1. It was so nice for you to help me :) Thank you so much <3

    And i'm glad you like the pie!!!

    ReplyDelete
  2. Oh and he is so adorable <3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...