Sunday, April 6, 2014

No time to be bored

yeah i had my new pants on :D

På fredagen hann jag inte ens komma hem fören jag redan hade planer för kvällen. Alltså den fredagen då jag kom hem från Sverige. Direkt när jag fick wifi och kunde prata med gänget så började planeringen för kvällen. Jag hann ta en snabb dusch och sen blev det att springa iväg till stan för att träffa Ona och R. Vi satt på Black Door en tid och checkade det stället eftersom vi aldrig förr varit. Sen gick vi även till Dubliner där det fanns en cider med namnet Green Goblin. Helt fantastiskt säger jag.

På lördagen drog jag mig iväg igen för att njuta av ett annat gäng vänner. Först förfestade vi lite och sen gick vi ut på stan till Aussie men hamnade tillslut i gamla vanliga Amarillo. Nästa dag mådde jag inte så super och var lite rädd att allt skulle komma ut igen ur fel hål. Men jag kan inte säga att jag ångrar kvällen eftersom jag hade jätte roligt.

Det var så roligt att då se människor efter resan borta. Trots att det var roligt att ta en paus från allting så var det även hemskt roligt att komma tillbaka också.

On Friday I wasn't even home before I already had plans for the evening. The Friday when I came home from Sweden that is. The second I got wifi and could talk to the gang again the planning for the evening started. I had time to take a quick shower before I had to run to the city to meet Ona and R. We sat at Black Door for a while and checked it out because we have never been before. Then we went to Dubliner where they had a cider by the name Green Goblin. Fabulous I say. 

On SaturdayI went to see another group of friends. First we hang out at a friends place before we went to the city and Aussie but after a while we ended up in Amarillo. I didn't feel so great the next day and I was a bit afraid that everything would come out from the wrong place. But I don't regret it since I had a lot of fun. 

It was fun to see people after the trip away. Even if it was fun to take a break from everything it was still fun to come back too.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...