Thursday, April 3, 2014

New clothes!

Äntligen är det dags att kolla igenom det jag köpte på resan. Jag är faktiskt så jättenöjd. Byxor behövde jag definitivt och när man hittar billiga byxor så tar man dem!

Finally it is time to check out what I got on the trip. I am very happy with everything.  I really did need new pants and when you find cheap pants you do buy them!


De svarta byxorna köpte jag på Silja och de kostade lite under 20 €. Så verkligen ett bra köp. Och svarta byxor behövs ju alltid.

The black ones I bought on Silja and they cost a bit under 20 €. So a really good buy. And black pants is something you really always need. 


De blommiga lyckades jag (och mamma) hitta i KappAhl för bara 100 kronor och det blev ju såklart ett köp. 100 kronor är lite på 11 euro och det är ju ingenting för ett par byxor.

The flower ones me (and mom) found at KappAhl for only 100 SEK and I just had to get them. 100 SEK is like 11 euros so it is nothing for a pair of pants.Halsbandet köpte jag för under 5 euro på Silja. Den är ju så söt att jag kunde inte låta bli!

The necklace I got for under 5 euros on Silja. It is so cute that I just had to have it!Gina Tricot överraskade med dessa för 45 kronor styck och jag kunde ju inte låta bli. Båda är XL eftersom jag ville ha dem lite stora. Dessa kommer verkligen att vara helt perfekta på sommaren och så bra att bara kasta på när man inte orkar tänka hemskt mycket.

Gina Tricot surprised with these for 45 SEK each and I had to get them. Both are in XL because I wanted them to be loose and big. These will be perfect during the summer and so good to just throw on when you don't have time to plan.


Vi gick även till Myrorna och där hittade jag en blus. Märket är Kriss vilket är ett riktigt bra märke. Den är lite annorlunda än vad jag brukar köpa och ha, men så otroligt söt att jag skall nog hitta användning för den.Om jag inte kommer helt fel ihåg så var den här typ 13 euro.

We also went to Myrorna and there I found this one. The brand is Kriss and it is a good brand. It is a bit different from what I usually buy and wear, but it is so cute that I will find some use for it. If I remember correctly this was about 13 euros.Det enda i godisväg jag köpte på den här resan var TicTac. Nu har jag så det räcker en tid fram.

The only thing I bought candywise on this trip was TicTac. These will last me a while.

2 comments:

  1. De blommiga byxorna och Beuty is Boring-tröjan gillade jag skarpt! Älskar vitt men kan ju knappt använda dem då vitt är rena döden när man jobbar med småbarn. Men snyggt är det.
    Roligt när man hittar fynd!

    ReplyDelete
  2. Blommiga byxorna var jättefina! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...