Tuesday, April 8, 2014

LIVBOX APRIL 2014


Idag ringde det på dörren och jag visste nästan direkt att det skulle vara Livboxen. Och rätt hade jag. Såklart.

Den här gången så fanns det med en hel del spännande och det jag verkligen direkt måste kommentera är Ladyvita Beauty som är alltså tabletter som skall göra gott åt huden, håret och naglarna. Jag har faktiskt hur länge som helst funderat på att jag borde ta och prova någonting för mina naglar håller ingenting nuförtiden.

Nivea Pure & Natural Body Lotion är kanske den jag är mest meh över eftersom det känns att det kommer Nivea produkter helatiden. Men visst, hudkräm behövs alltid.

Ella Baché Crème Tomate l'Orginale är en kräm för ansiktet som man kan använda antingen på dagen eller natten. Innehåller tomat vilket gör mig intresserad.

Argan Care Moisture Shot & Healing Smoothie är den här boxens minsta. Båda doftar riktigt gott och det skall bli roligt att åtminstone testa Healing Smoothien men får se ifall jag lyckas använda den andra också, med tanke på att jag inte riktigt använder styling produkter alls.

Sist men inte minst så har vi Herbina Fresh Biodegradable Cleansing Foam. Den här kom helt perfekt! Jag har varit lite dålig på att ta hand om mitt ansikte så kanske det här får mig att ta upp det igen och bli bättre. Jag hoppas det åtminstone.

Jag återkommer när jag har testat lite och vet lite vad jag tycker. 

Today the doorbell rang and I almost instantly knew that it would be the Livbox. And I was right. Of course.

This time there was a lot of interesting and the first thing I just have to comment on is Ladyvita Beauty which are pills that are supposed to do good things for your skin, hair and nails. I have for a while now thought that I should try something like this because my nails are so soft. 

Nivea Pure & Natural Body Lotion is the one I am probably most meh over since I feel that there are always Nivea products. But sure, body lotion is good to have. 

Ella Baché Crème Tomate l'Orginale is a lotion for the face which you can use nighttime or daytime. It does have tomatoes which makes me interested.

Argan Care Moisture Shot & Healing Smoothie are the smallest ones in this box. Both smell pretty good and it will be fun to try at least the Healing Smoothie but we shall see if I get to use the other one too. I mean I don't really use styling products. 

Last not surely not least we have Herbina Fresh Biodegradable Cleansing Foam. This is really perfect! I have been a bit bad at taking care of my face so maybe this will help me get to it again. I hope so at least. 

I will try these and then get back to you.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...