Tuesday, April 1, 2014

I really needed the break

 På bussen så satt jag och åt chips och godis hela vägen. Och tänkte även somna. Min halsduk hade jag som ett mysigt täcke. Jag kan berätta att den doftade chips hela resten av resan.

On the bus I ate chips and candy all the way. And I almost fell asleep. I had my scarf as a blanket. I can tell you that it smelled like chips all week.

 Jag och mamma tog några rundor i stan och lyckades faktiskt hitta lite billigt stuff. Igen mera om det i ett annat inlägg.

Vi var också och åt hos släktingar. Där hade jag dock inte telefonen med så det blev inga bilder. Många timmar satt vi och pratade kring bordet.

Me and mom went to the city a few times and found some cheap stuff. Again more on that in another post. 

We also went to a few relatives to eat. I had no phone with me so no pictures. We sat many hours talking.

 En dag så var det jag och Lillebror som gjorde mat och det blev faktiskt riktigt gott. Måste nog göra den pånytt nån dag här hemma också.

One day me and Little brother made food and it did turn out really good. We really have to make it again here at home too some day. 


De flesta kvällar gick åt att spela kort som vanligt.

Most evenings we played cards as always. 


Sen blev det fredag och dags att åka hem tillbaka.

Then Friday came and it was time to travel back home.


På tåget så fanns det wifi så jag lyckades hålla mig upptagen hela resan. Det var nog härligt att få prata med folk igen.

On the train there were wifi and it kept me busy the whole way. It was lovely to get to talk to people again.


Jag blev hungrig på flygplatsen så jag måste äta något. Gott var det och sen var det dags att stiga på flyget till Finland.

I got hungry on the airport and had to eat something. It was good and then it was time to get on the plane back to Finland. 

 Jag satt och läste tidning.

I sat and read a magazine. 


Det var den resan. Jag hade jätte roligt och det var faktiskt skönt att ta en paus från allt som heter internet och sociala medier. Snart skall jag visa er allt det jag köpte!

That was the trip. I had a lot of fun and it was really nice to take a break from everything called the internet and social media. Soon I shall show you all the stuff I bought!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...