Thursday, April 17, 2014

I am a busy girl


Jag har alldeles för mycket på gång för att hinna blogga varje dag. Förr så skulle jag ha haft stress över det och gått omkring och tänkt "jag måste blogga!!" helatiden. Men i årskiftet så bestämde jag att ta det lugnt och inte stressa och det har jag lyckats med. Kanske har jag även lyckats göra lite bättre inlägg än tidigare, eller så är det bara samma skit helatiden. Men jag mår bättre av att inte stressa på samma sätt. Jag behöver inte skriva inlägg på förväg ifall jag inte vill. Bloggen dör inte ifall jag är borta en dag.

Vilket ju är tack vare er som kikar in här fast jag inte skrivit ett inlägg. Dessutom så finns det ju en hel del gamla inlägg att läsa ifall ni vill veta vad jag gjorde då.

Idag skall jag igen på jobb och sen har jag lite annat för kvällen så jag är på språng hela dagen. Känns helt galet. Tredje dagen i rad som jag knappt sitter hemma alls.  På samma gång så är det ganska så roligt.

I have way too much to do to have time to blog everyday. Before I would have been totally stressed over it and walked around thinking "I need to blog!!" all the time. But when 2014 rolled around I made a choice to take it easy and not stress and I have done just that. Maybe I have also made better posts then before, or maybe it is the same shit still. But I feel better not having to stress the same way, I don't need to write posts in advance if I don't want to. The blog doesn't die if I am gone one day. 

Which is of course thanks to all of you who check in even when I don't have made a post. There are also a lot of old posts if you want to know what I did way back. 

Today I have work again and then I have some stuff planned for the evening so I am gonna be gone all day. It feels insane. The third day in a row I will barely be at home at all. At the same time it is quite fun.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...