Wednesday, April 16, 2014

Happiness is a sleeping baby

Igen är det dags att kolla igenom vad som hänt mig förra veckan. Kan nog berätta att jag inte har helt och hållet koll eftersom jag tydligen inte kommer ihåg saker längre. Jap, jag börjar bli gammal.

It is once again time to see what I did last week. I can tell you that I don't remember all of it since it seems that I am becoming old and can't remember things as I used to.


För att vara helt ärlig så är måndagen och tisdagen ganska så tomma så jag har ingen aning om vad jag gjorde då. Jag kan bara anta att det betyder att jag inte gjorde något jätte intressant.

To be honest the monday and tuesday are really empty so I have no idea what I did. I do believe that it was nothing very important or interesting. 


En dag kom jag dock upp till 200 följare på instagram vilket ju är ganska så mycket folk. Det var ju lite roligt.

One day I did come up to 200 followers on instagram which is a lot of people. It was cool.


Troligen så var jag på en promenad på antingen måndag eller tisdag. Kan dock inte komma ihåg vilken. Men det var skönt väder och allt.

I think I took a walk on either monday or tuesday. I can't remember which though. But the weather was nice though. 


På onsdagen fick jag hänga med den här lilla pojken som jag bara älskar så mycket! Lycka är nog en sovande bebis i famnen. Lillgulle!

On wednesday I got to hang out with this little guy that I just love so much! Happiness is a sleeping baby in ones arms. Sweetie!På fredagen åkte jag till stan för att hänga med Janna (och J) på hotellet före konserten senare på kvällen. Jag är verkligen inte ännu heller van vid att inte ha glasögon på mig när jag rör mig utanför lägenheten.

On Friday I went to the city to hang out with Janna (and J) at the hotel before the gig later that evening. I am still not used to not having glasses on when I am outside. Vi drack vin ur plastmuggar.

We drank wine from plastic mugs. 


Sen tog vi oss till Gloria för att njuta av lite japansk musik och få autografer och annat roligt.

Then we went to Gloria to enjoy some japanese music and get autographs and stuff. 


På natten så blev vi hungriga eller bara smått sugna på mat så det blev en resa till närmaste mcdonalds. Det gick inte att undvika.

At night we got hungry so we had to go to the nearest mcdonalds. We just couldn't stay away. 


På lördagen vaknade jag på hotellet och jag och Janna gick till butiken för lite morgonmål. Såhär hälsosamt fick jag med mig. Glassen och smoothien förstörde jag direkt men resten så tog jag med mig hem och medan jag tittade på Star Wars med mamma och lillebror så åt jag chips och drack pepsi. Jag kan berätta att den var inte så illa den där nya Next Pepsin.

Lite senare så sprang jag nästan till Ninni för att dricka te och vänja lilla Lucky vid människor. Stackarn är lite skygg ännu och rädd för ljud men det är påväg mot bättre. Stella joinade oss också och efter nån timme så åkte jag och Stella mot Svenska Teatern för att se Kvinna till Salu som hade sin sista föreställning. Vi träffa min mamma där. Den var riktigt bra.

On Saturday I woke up at the hotel and me and Janna went to the store for some breakfast. This is how healthy I was. The ice cream and the smoothie I did destroy right then and there but the rest I took with me and while I  watched Star Wars with mom and little brother I are chips and drank pepsi. I can tell you that the new Next Pepsi is okay. 

A little later I almost ran to Ninni's for some tea and getting little Lucky more used to people and sounds. Poor thing is still a bit shy and scared of noises but is getting better. Stella also joined us and after an hour or so me and her left for Svenska Teatern to see Kvinna till Salu (Woman for sale) that had it's last show. We met my mom there. The play was pretty good.

På söndagen hängde jag hemma och åt pizza.

On Sunday I just hung out at home and ate pizza.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...