Wednesday, April 2, 2014

Efva Attling

Image and video hosting by TinyPic


Som många av er kanske redan vet så tycker jag väldigt mycket om Efva Attlings smycken. Hittills så har jag ju bara en ring (Pencez De Moy som ni kan se där uppe) men jag lovar verkligen att det inte blir den enda. Jag älskar verkligen Now Or Never ringen och Moonwalk

As many of you may know I am very fond of Efva Attling when it comes to jewellery. So far I only have one ring (Pencez De Moy that you can see up there) but I do promise that it will not be the only one. I really do love the Now Or Never ring and Moonwalk

Image and video hosting by TinyPic


För att sen inte glömma att hon ju såklart även har annat än ringar. Pencez De Moy är ju fortfarande den stora favoriten och Moonwalk halsbandet blev jag också lite kär i. Den är spännande. Nycklar tycker jag också om så måste ju ta fram att även hon har såna. Haha.

Not to forget that she has other jewellery too then just rings. Pencez De Moy is still a favorite and the Moonwalk necklace also stole my heart. It's cool. Keys I also love so I had to add it too. Haha.

Ringen fick jag ju till min födelsedag och det var verkligen ett jobb att få den rätt storlek. Jag fick förminska den 2 gånger. Ja, jag har väldigt små fingrar.

The ring I got for my birthday and it was work to make it the right size. I had to go back twice. Yes, I have very tiny fingers.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...