Wednesday, April 23, 2014

BEAUTY IS BORING


Definitivt inte de bästa bilderna jag någonsin tagit, men nå, kanske ändå bättre än ingenting. Så här är en outfit från förra lördagen (och nån annan dag också eftersom jag inte orkade tänka). Och nej, jag har inte skjortan åt fel håll texten skall se ut sådär.

Människor har faktiskt tittat lite på den och undrat. 

Not the best pictures I have ever taken but still better then nothing. So here is an outfit from last Saturday (and another day too since I had no energy to think). And no, I am not wearing the shirt wrong it is actually supposed to look like that. 

People have looked at it and wondered. 


Det här är just en sån outfit som är lätt att kasta på. Skönt och bra. Påminn mig att jag måste ta och klippa min pannlugg.

This is an outfit that is easy to just throw on. Comfortable and good. Remind me that I have to cut my bangs btw.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...