Tuesday, April 29, 2014

AVON AERO VOLUME MASCARA

Den senaste tiden har jag bara använt en maskara och det är Avon Aero Volume. Den fick jag i en goodiebag för en tid sen. Jag har faktiskt inte hört om Avon tidigare och nu är jag faktiskt lite sugen på att prova andra produkter också eftersom jag tyckt riktigt bra om maskaran. Den håller verkligen hela dagen utan att man blir och se ut som en panda. Och det är ju alltid ett plus!

Man ser verkligen hur mycket lite maskara gör på bilderna här under. Så det lönar sig nog att kasta på lite före man går ut, om man inte orkar göra nåt annat. 

I have been using only one mascara for a while now and it's Avon Aero Volume. I got it in a goodiebag a while back. I have not heard of Avon before but now I would like to try out other products too since the mascara is good. It holds all day without leaving you looking like a panda. And that is always a plus!

You really do see the difference a little mascara does in these picture. So it is good to throw on a bit before going out, if you don't have the energy to do anything else.


3 comments:

 1. Wow! Riktigt stor skillnad! Hur mycket kostar mascaran och vart kan man köpa den? :)

  ReplyDelete
 2. Emma: 15 euro står det i min broschyr. Jag måste ta och undersöka hur man köper...jag förstår mig inte riktigt på deras hemsidor.

  ReplyDelete
 3. Awesome!!
  I would also like to use Avon more coz that mascara is really amazing :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...