Thursday, April 10, 2014

A sad goodbye

Ni vet alla hur jag älskar camoprint och färg så ni kan förstå min känsla när mina favoritbyxor sprack i baken. Så det är bara att kasta bort och hoppas att jag hittar nya för något billigt pris. Om någon av er vet var jag skulle kunna hitta ett par så får ni mer än gärna meddela åt mig!

You all know how I feel about camoprint and color so you can understand my feels when my favorite pants broke. So there is nothing else to do then to throw away and hope that I can find a new pair for cheap. If any of you know where I could find some please tell me!


Den här sekunden så håller jag på att städa mitt rum riktigt riktigt ordentligt. Jag lovar att visa er sen när jag är klar.

This second I am cleaning my room for real. I promise to show you once I am done.

1 comment:

  1. Fy vad jobbigt! Bonprix har camomönstrade byxor för 349 men bilden i tidningen är liten så kan inte säga nåt om dem. Men kika du :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...