Saturday, April 5, 2014

A few new things

Jag nämde att jag och Emma var en sväng till Itis och att jag köpte några saker. Detta var före resan så jag är lite sen med den här, men bättre sent än aldrig, right?

I mentioned that me and Emma were to Itis and I bought a few thing. This was before the trip so I am a bit late with this one, but better late then never, right?


Jag har redan en tid funderat på att jag behöver en ny extern hårdskiva och nu fick jag köpt den. Den var på rea så jag fick den lite billigare så det var ett plus. Och den är röd. Och helt superliten.

I have needed a new portable drive for a while now and finally I got to buying it. It was on sale so that was a plus. And it's red. And really small. 


Och sen eftersom både jag och Emma älskar nagellack så blev vi fast och ett litet fick följa med mig hem. Maybelline Color Show Crystallize i färgen Nearly Black. Jag märkte här för någon dag sen att den matchar mitt bankkort. Det var lite roligt.

And since both me and Emma love nailpolishes we kinda got stuck and one got to come home with me. Maybelline Color Show Crystallize in the color Nearly Black. I did realize a few days ago that it matches my Visa-card. It was quite funny. 
Så vacker!

So pretty!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...