Wednesday, March 26, 2014

Week 12

Vissa veckor så tar jag inte många bilder och då blir dessa inlägg lite fattiga. Flesta av bilderna är tagna under veckoslutet. Utom den första som är gammal.

Some weeks I don't really take many pictures and that's when these post become a bit flat. Most of the pictures are from the weekend. Except the first one that is old. 


På måndagen gjorde jag ingenting. På tisdagen så var jag och Camilla till Lindex och shoppade ur den nya kollektionen. Jag skrev om den tidigare på veckan och ni kan se inlägget här.

On monday I did nothing. On Tuesday me and Camilla went to Lindex and bought stuff from the new collection. I did write about it earlier this week and you can see the post here


Onsdagen var en lugn dag och på torsdagen var jag på Trotsallt möte. Så egentligen inget spännande där heller.

Wednesday was a nothing day and on Thursday I went to a Trotsallt meeting. So nothing exciting there either.


På fredagen gick jag först på en arbetsintervju och sedan träffade jag Emma i Itis och vi gick runt lite. Jag köpte några små saker som vi kan prata om i ett annat inlägg. Dessutom träffade vi den där lilla sötnosen och vi både föll pladask.

On Friday I first went on a jobinterview and then met Emma in Itis and we walked around a bit. I bought a few things that we will talk about in another post. We also met this little sweetie and fell in love. 


På lördagen var det äntligen dags för lite fest. Ona firade sin födelsedag och vi tog oss hela gänget till henne för bra sällskap och chokladkaka. Kakan var otroligt god. Senare tog vi oss även till det hemska stället kallat Amarillo där Günter skulle uppträda. Folkmassa var otroligt stor och det var svårt att hållas på fötterna när alla skuffades åt alla håll. Jag är glad att jag hade en stark man bakom mig som höll mig upprätt. Jag såg absolut ingenting av själva Günter men fiiliksen var ändå på topp.

On Saturday it was finally time to party. Ona celebrated her birthday and the whole gang went to her place for good company and chocolate cake. The cake was delicious. Later we went to the horrible place called Amarillo where Günter was going to preform. The amount of people was crazy and it was hard to keep on ones feet when everyone were pushing from all sides. I was happy that I had a strong man behind me who kept me on my feet. I saw nothing of Günter but it was still awesome. 


På söndagen mådde jag underligt bra efter en kväll ute. Mamma skar lite morgonmål åt mig. Så gott. Sen har jag egentligen bara spelat en hel del The Sims nu när min dator fungerar lite bättre igen.

Senare på kvällen åkte jag till Kati för att ha lite Trotsallt möten igen. Mötet blev lite längre än tänkt på grund av Skype problem. Det är inte lätt när man har folk i olika delar av världen.

On Sunday I was feeling weirdly great after a night out. Mom sliced me some breakfast. So good. Then I have mostly played The Sims now that my computer works better. 

Later I went to Kati's for a Trotsallt meeting again. It took longer then expected because of problems with Skype. It is not easy when you have people everywhere in the world.

skrivet 24.3.2014 klockan 14:28

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...