Saturday, March 1, 2014

Time flies when you are having fun.

Efter alla dessa outfit inlägg och andra klädesinlägg så tänkte jag nu ge er lite annat i form av lite instagrambilder från senaste två veckorna och berätta lite vad jag hållt på med.

After all these outfit posts and other clothes related ones I am gonna give you something else in instagram pictures and tell you a bit what I have been doing the last two weeks.


Jag pratade ju om det att jag håller på att städa mitt klädskåp och försöker tömma det lite från sånt som jag inte använder längre. Eftersom jag är den person jag är så är det inte så lätt och jag vill bara behålla nästan allt, men jag kämpar på.

I have mentioned that I am trying to clean my closet and trying to get rid of clothes I don't use anymore. Since I am me it is not easy and I just wanna keep everything, but I'm trying.


Inte riktigt färdig med det ännu, men det blev nog bättre.

Not done yet but it is better.


Blast from the past så att säga. Jag på Silja Line år X. Jag älskade verkligen de där byxorna så innerligt. Och Uggleblusen var även en stor favorit. Den finns kvar i mitt klädskåp ännu också. Byxorna är inte det.

A blast from the past. Me on Silja line year X. I really loved those pants. And the owlpullover was a huge favorite too. It is still in my closet. The pants are not. 


Påsen med kläderna som jag skall ge bort/sälja. Den är ganska så stor redan nu. Känns helt otroligt kan jag berätta åt er.

The bag of clothes I am giving away/selling. It is pretty huge already. Feels pretty amazing. 


Jag och mamma satt på Bulevardens kaffesalong före vi gick till Svenska Teatern och såg I Sista Minuten. Den rekommenderar jag verkligen. Både pjäsen och kaffesalongen. Efter pjäsen träffade jag Ona och gick till Iguana för att äta. Sen skulle vi till Tivoli med gänget men det blev hem istället eftersom vi båda var så trötta efter att ha varit ute natten före.

Me and mom sat at Bulevardin kahvisalonki before we went to Svenska Teatern to saw I Sista Minuten. I recommend it a lot. Both the play and the coffeesalong. After the play I met Ona and we went to Iguana for some food. Then we were supposed to go to Tivoli with the gang but we both went home because we were so tired after being out the night before.Jag köpte en ny tandborste och jag tycker att den är så fin.

I bought a new toothbrush and I love it. 


Jag har varit duktig på outfit fronten på sistone och har lyckats ge er inte bara en utan 2 hela inlägg på en och samma vecka! Helt otroligt! Jag hoppas på att kunna hålla igång det här nu!

I have been so good with outfit posts recently and have not given you one but 2 whole posts in one week! Amazing! I hope I can keep this up!


Jag tror absolut att någonting av det bästa har varit solen som kommit fram nu några dagar. Man får en helt ny energi av den! Det blir så ljust och härligt!

I think that one of the best things have been the sun that has been out a few days. Really gives you energy! So beautiful!


Jag har en vana att alltid ha håret fast när jag är hemma och en dag lyckades jag lägga den lite högre än normalt och det blev liksom lite roligt så jag blev tvungen att ta en bild. Jag ser så ung ut.

I have a habit of having my hair up when I am at home and one day I put it a bit higher than normal and it looked funny that I just had to take a picture. I look so young.


Igår kom Zan hit och vi åkte till stan för att träffa R på Base och sen vidare till Tivoli för att skaka lite rumpa. Sjukt roligt hade vi trots att vi båda var urtrötta. Jag eftersom jag hade varit ute kvällen före och hon efter en lång skolvecka. Så vi stannade inte så jättelänge. Idag var vi på en liten promenad i den isiga skogen och lagade sedan mat (som ni ser på bilden). Det blev jättegott och det var härligt att få prata om allting med henne. Vi ses verkligen alldeles för sällan.  

Jag har svårt att förstå att det redan är Mars.

Yesterday Zan came over and we went to the city to meet R at Base and then we went with the gang to Tivoli to dance. We had a lot of fun even though we both were so tired. I because I had been out the day before and she after a long week at school. So we didn't stay too long. Today we took a walk in the icy forest and made some delicious food (the picture). It was supergood and it was so nice to talk about everything with her. We don't see each other very often. 

I have a hard time believing that it is already March.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...