Sunday, March 9, 2014

Shoes, shoes and more shoes


Eftersom vädret börjar bli varmare så småningom och våren och sommaren är påväg så blir det dags att ta en titt på de tygskor som jag har från förra sommaren och konstatera att alla har hål i hälen. Så det blir igen att köpa ett par eller två. Det skulle vara roligt att ha ett par typ svarta eller gråa och ett par lite mer färggranna, så som lite ljusrött på banden eller något i den stilen. Tygskor är det jag lever i på sommaren så det blir nog hål i dem ganska så fort.

Alla skor i kollaget här ovanför kommer från Zalando*.

Since the weather is getting warmer and spring and summer are on the way it is time to take a look at the canvas shoes I have from last summer and see that they all have a hole in the heel. So it is time to buy a pair or two. It would be nice to have one black or grey pair and then one a bit more colorful, like ponk laces or something. I live in canvas shoes the whole summer so they do get holes pretty fast.

All the shoes in the collage are from Zalando*.

*affiliate-link

1 comment:

  1. Åh jag måste med hitta något snart, mina favvoskor har tappat sulan! Jag har dock svårt att hitta tygskor som sitter bra på mina fötter.
    Tips är att hitta skor du gillar, och sedan några extra skosnören att byta med för att göra dem lite roligare, eller sätta på lite nitar eller annat personligt. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...