Friday, March 7, 2014

LIVBOX MARCH 2014


Hello darlings! Jag har råkat vara borta nu några dagar med en liten bloggpaus. Den var definitivt inte planerad men så råkade det nu bli. Det är egentligen ganska skönt att kunna ta ett steg tillbaka och låta bli att stressa över bloggen för några dagar. Men nu är jag tillbaka igen med ett inlägg. För en stund sen satt jag och funderade vad jag skulle skriva om och sen ringde det på dörren och det var min Livbox. Problem solved.

Hello darling! I have been away for a couple of days on a little break from the blog. It wasn't planned but it happened. It is pretty nice to be able to take a little step back and not stress over having to write a blogpost for a couple of days. But now I am back with a new post. A moment ago I was trying to think of what to write about and then the doorbell rang and there was my Livbox. Problem solved. Jag har nu fått Livbox i ett helt år och som tack för det så fanns det en liten extra överraskning i min box och det gjorde mig riktigt glad!

I have now had Livbox for a whole year and as a thank you there was a little extra surprise in my box and it made me really happy!Lipstick: Clinique Butter Shine Lipstick 37 Pink-a-boo Body Cream: Jurlique Rose Body Cream Night Cream: Lumene Lab Age Correcting Perfume: Daisy Marc Jacobs Toothpaste: Oral B 3D White Luxe Hair thickness booster: L'oreal Elvital Fibralogy Nailpolish: Essie Jazzy Jubilant (Luxeffects collection)

Jag skall absolut ta bilder på läppstiftet och visa åt er för den var verkligen en vinnare i den här boxen. Och den andra favoriten är nog nagellacket som då är den extra överraskningen. Mitt tredje Essie lack. Dessutom så är jag nog riktigt glad över tandkrämen eftersom det behövs ju helatiden och jag kommer inte att behöva köpa det på en tid.

I will take pictures of the lipstick and show you because it is a winner in this box. And the other favorite is the nailpolish which is the extra surprise. My third Essie polish. And I am also pretty happy with the toothpaste since it is something you need all the time and I really don't have to buy a new in a while.

Beställer någon av på Livbox och vad tyckte ni om den här månadens box?

Do you get Livbox and what did you think of this months box?

3 comments:

  1. Sidu. Den här sku jag till och med kunna beställa!

    ReplyDelete
  2. Mäkin oon ollu yli vuoden mut mä en saanu mitään : ( Syrjintää perkele

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...