Wednesday, March 19, 2014

Lindex Edited by Kate Hudson

Igår så ordnade ELLE och Lindex en privatkväll på Alexandersgatans Lindex. Jag blev medbjuden av Camilla som lyckats få en inbjudan. Kate Hudson är vårens ansikte för kollektionerna och jag kan nog säga att ifall jag hade en miljon så skulle jag definitivt köpa allt från "Boho Remix" som kom ut idag.

Vi fick lite dricka och lite smått och gott på plats och även såklart prova på kläderna och köpa dem en dag före alla andra. 

Yesterday ELLE and Lindex had a little private shopping event at Aleksanterinkatu's Lindex. I got to go there with Camilla that had gotten a invite. Kate Hudson is the face of the collections and I can say that if I had a million I would buy everything from "Boho Remix" that came out today. 

We got a bit to drink and a bit to eat and of course try on the clothes and buy them one day before everyone else. 


Dessutom så uppträdde den alltid lika fina Krista Siegfrids på den lilla scenen. På sig hade hon en kimono som både jag och Camilla dreglade över men lyckades inte hitta i butiken. Det kanske var bra då det ändå gick en del pengar.

Also the beautiful Krista Siegfrids did a few songs on the little stage. On her she had a beautiful kimono from the collection that both me and  Camilla fell in love with but couldn't find at the store. Maybe a good thing since we did manage to make money disappear anyways.


När hon sjöng Can You See Me fick jag kalla kårar och Camilla blev lite tårögd. Hon kan nog sjunga säger jag bara och det lönar sig verkligen att höra henne live.

When she sang Can You See Me I got chills and Camilla got tears in her eyes. She really is something and it really is goo to hear her live. Jackan som ni ser i videon här ovanför så kollade nog vi båda på en stund men den fick bli i butiken ändå. Den är helt otroligt vacker dock och som sagt ifall jag vore miljonär så skulle den hänga i mitt skåp. Men eftersom jag nu var på plats så kunde jag ju inte gå hem tomhänt så någonting blev jag ju tvungen att köpa.

The jacket that you can see in the video we both looked at but let it stay in the store. It is beautiful and as I said if I was a millionaire it would have a place in my closet. But since I was there I couldn't go home without anything so I had to get a few things. 


Den här långa tröja gick jag en stund och funderade på och tänkte att nej, jag tar inte ens med den till provrummen för sen sitter den så bra att jag bara måste ta med den hem. Och som ni ser så hamna den tillslut med och jo, hem kom den också. Den är otroligt skön på och kommer att se så bra ut på våren och sommaren.

This long cardigan I did think about for a while and thought that no, I am not gonna even take it to the changing rooms since when it sits perfect I will be forced to take it home. And as you see it did come with me and home it came too. It is so comfortable and will look so good in the spring and summer. 


Kimono. Första kimonon jag äger men troligen inte den sista för jag är helt enkelt KÄR. Den här så plockade både jag och Camilla hem eftersom vi föll pladask. Den finns i två andra färger också, en ljusröd och en blå. Jag väntar på sommaren så mycket just nu!

Kimono. The first one I own but totally not the last since I am in LOVE. This one both me and Camilla took home since we both fell for it. You can find it in two other colors, one pink and one blue. I am looking forward to the summer so much right now!


Boho Remix är verkligen full av underbara plagg och det lönar sig verkligen att springa till närmaste Lindex eller online och kolla i dem. Jag vet att jag inte ångrar mina köp alls och jag tror inte att Camilla ångrar sina heller.

När vi gick hem därifrån så fick vi varsin liten goodiebag som jag skall visa åt er i nästa inlägg! 

Boho Remix is really filled with wonderful pieces and you all should really go check it out in the nearest Lindex or online. I know that I don't regret what I bought and I don't think Camilla does either. 

When we went home we both got a little goodiebag that I will show you in the next post!

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...