Saturday, March 22, 2014

Just a few words


Egentligen så har jag inte något stort planerat för det här inlägget och tänkte egentligen bara skriva lite. Tacka er för att ni verkar tycka om outfit inläggen som jag börjat satsa på lite mer än tidigare. Jag sa hejdå åt dåliga telefonbilder och drog fram den stora kameran och det känns faktiskt helt super. Det känns så roligt att ta lite tid till att göra ett bra inlägg åt er med bra bilder. Hopperligen så lyckas jag fixa en bra bakgrund åt mig i min framtida lägenhet också så att jag kan fortsätta ge er lite fashion. Haha.

Dessutom så känns det skönt att inte längre ha den känslan av att jag måste skriva blogginlägg varje dag. Nuförtiden kan jag ta en paus på några dagar och det känns bra. Förr kunde jag inte göra det. Det kan hända att det blir en veckas paus när jag far till Sverige, men vi får se.  Jag älskar att inte behöva stressa. 

I really don't have anything huge planned for this post and thought I would just write. Thank you all for liking the outfit posts that I have started to put some effort in to. I said goodbye to crappy phone pictures and took out the big camera and it feels great. It feels good to put some effort and time into making a good post for you with good pictures. I hope that I will be able to fix a good background in my future apartment too so that I can continue to give you a bit of fashion. Haha. 

 Also it does feel so nice to not have the feeling that I have to write a post everyday. These days I can take a break for a few days and it feels good. Before I couldn't do that. There might be a week long break when I go to Sweden, but we shall see. I love not having to stress.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...