Thursday, March 13, 2014

I could be the drink in your cup


Lördagens fantastiska outfit som jag lyckades fota idag. På mig har jag den underbara Hailey Top från Rich Bitch som jag köpte från Bubbleroom i December. Den visar lite mera än vad jag är van vid men den är otroligt skön att ha på. Värt pengarna definitivt. Jag fick ju denna för halva priset men skulle bra kunna lägga ner fullt pris. Om den ljusa toppen skulle finnas i storlek M så skulle jag troligen klicka hem den också.

Saturdays amazing outfit that I photographed today. On me I have the wonderful Hailey Top from Rich Bitch that I bought from Bubbleroom in December. It does show a bit more then what I am used to but it is so comfortable on. Really worth the money. I got this one for 50% off but I could pay full price for it. If there was the light top in size M then I might have to click it home too.


 Jag hade även på mig ett par svarta jeans och röda läppar. För att röda läppar är ett måste när man annars är klädd i helsvart.

I also had on me a pair of black jeans and red lips. Because red lips are a must when you are dressed in all black.


Till nästa gång måste jag nog skaffa en annan bh. Det skulle även vara spännande att ha ett par vita byxor.

For the next time I need to buy another bra. It could also be kinda cool to have a pair of white pants.  


affiliate links

3 comments:

  1. Vad fin! Jag lade inte ens märke till bh-banden först!

    ReplyDelete
  2. Sarah: Vad bra! Jag tror bara själv att det skulle bli lite snyggare utan dem :)

    ReplyDelete
  3. Åh vad snygg klänningen blev på dig! Du blev himla fin, och som Sarah tänkte inte jag heller på bh-banden, men jag hade nog tänkt samma sak som du om jag själv hade burit den haha :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...