Monday, March 17, 2014

HORIZON

På måndagen frågade Ona ifall jag skulle vilja komma med henne till stan för lite mat och lite shopping. Det ville jag ju såklart och vi gick till Vapiano. För att pasta är ju det bästa som finns.

On monday Ona asked me if I wanted to come with her to the city for some food and a bit of shopping. I of course wanted to and we went to Vapiano. Because pasta is the best thing.


Det enda jag lyckades köpa var Nudie paletten som jag drömt om hur länge som helst. Så nöjd.

The only thing I bought was the Nudie palette that I have been dreaming of for a long time. So good.


Dessutom har jag lyckats ta några promenader. Både på isiga skogsvägar och på lite soligare dagar.

I have also been on a few walks. On both very icy forestpaths and a bit more sunny days.


På fredagen var jag först med R och åt på ett litet teahouse eftersom R verkligen ville ha dumplings. Jag är väldigt konstig när det kommer till mat och vågar nästan aldrig prova på något nyt, men nu åt jag sticky rice och det var verkligen riktigt gott. Dessutom så lyckades jag äta med pinnar! Det var inte lätt men jag bytte ändå inte till gaffel. Jag blev också väldigt kär i deras istee! Så gott alltså! 

On Friday I first went with R to a tiny little teahouse because R really wanted some dumplings. I am very weird when it comes to food and it's hard to get me to try new things, but now I ate sticky rice and it was really good. I also ate with chopsticks! It wasn't easy but I didn't change to fork. I also fell in love with their ice tea! So good!Sen så var jag med Stella, Ninni och Kati och såg Don Giovanni på Teaterhögskolan. Så sjukt bra att vi alla var helt till oss efteråt!

Sen gick vi till Iguana som alltid och åt. Och drack Strawberry Margarita. 
 


Afterwards I went to Theatre Academy with Stella, Ninni and Kati to see Don Giovanni. It was so good that we all were completely blown away by it! 

Then we went to Iguana as always and ate. And drank Strawberry Margarita.På lördagen så åkte jag till stan för att träffa Janna och gänget. De bodde på ett hotell och var i Helsingfors för Miyavi. Några flaskor vin fick vi ner och sen fick jag prova på kärleksskorna som jag verkligen verkligen måste få. Jag menar seriöst! Se på dem!

Vi lyckades även dra oss till Base, men där så slår det tomt. Det blev visst lite för mycket.

On saturday I went to the city to see Janna and the gang. They were at a hotel and were in Helsinki because of Miyavi. A few bottles of wine were destroyed and I got to try on the best shoes in the world that I really really have to get. I mean seriously! Look at them!

We also made our way to Base, but there it cuts off. It seems I had a few too many. 


På söndagen var det ÄNTLIGEN dags att se Miyavi. Det var nog så sjukt roligt och han är nog en av de bästa. Helt klart. Jag blev nog lite kär igen. Bästa söndagen på länge!

On Sunday it was FINALLY time to see Miyavi. It was amazing and he is one of the best. I fell in love again. Best Sunday in a long time!


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...