Wednesday, March 12, 2014

And here we go again :D


Efter förra instagram updaten så har jag sysslat med en hel del som jag inte nämnt alls här på bloggen. Nå det ni redan vet är ju att vi var och mötte Ninni och Lucky på flygplatsen. Här ovanför ser ni det jag åt den dagen. Jag älskar fisk och sallad.

Since the last instagram update I have done a lot of things that I haven't mentioned here on the blog. Well you do already know that we went and saw Ninni and Lucky at the airport. Up there you can see what I ate that day. I love fish and salad. 


På måndagen kom Zan över igen och vi lagade en otroligt god pastasallad. Jag åt av samma pastasallad i två dagar så ni kan tänka er att det var en stor sats vi gjorde. Vi gjorde massor.

On monday Zan came over again and we made a delicious pastasalad. I ate of the same pastasalad for two days so you can imagine the size of it. We made a lot.

 
 Tisdagen var fastlagstisdag och vi gick med mamma till Ekbergs och där fick jag en bulle. Den var så god! Och för alla er som undrar så äter jag min bulle med sylt. 

On Tuesday me and mom went to Ekbergs where I got a delicious one. It was something! And for you who are wondering I do eat mine with jam.


Efter den så gick vi till en fest där jag lyckades proppa i mig av tre kakor. TRE. Det var helt galet, men otroligt gott och verkligen värt det. Sen lyckades jag ännu dra mig till Kallio för att träffa lite folk. Ett bra avslut på en bra tisdag kan jag säga.

After it we went to a party where I ate of three different cake. THREE. It was crazy but totally worth it and so good. Then I also managed to drag myself to Kallio to meet some people. It was a good ending to a good Tuesday.


På torsdagen åkte jag först till Arbis för att hjälpa Stella med barngruppen som skulle till teatermuseet och sen var jag och Stella till Subway. Efter allt detta åkte jag snabbt hem och sedan in till Hagnäs för att igen hänga med gänget. Vi promenerade runt vattnet och hängde en stund i hundparken (ja vi hade en hund med oss). Sjukt roligt igen och jag kan inte säga annat än att jag har de bästa vännerna en flicka kan ha.

On Thursday I went  to Arbis to help Stella with the kidsgroup that were going to the Theatremuseum and then me and Stella went to Subway. After all this I went home and then to Hakaniemi to hang out with the gang again. We walked and hung out in the dogpark (yes, we had a dog with us). So much fun and all I can say is that I have the best friends a girl can have.


Under det senaste veckorna har jag tittat en hel del på How I Met Your Mother. Just nu kan jag inte göra det eftersom Netflix inte fungerar  så därför skriver jag blogginlägg istället.

These last few weeks I have watched a lot of How I Met Your Nother. Right now I can't because Netflix isn't working so that's why I am doing this post.


På lördagen lade jag på läppstift och snygga kläder och tog mig till Satus födelsedagsfest. Där var vi alla och kvällen var en stor succé. Igen påminn mig att jag skall använda läppstift mera.

On Saturday I put on lipstick and nice clothes and took myself to Satu's birthdayparty. We were all there and the evening was a success. Again remind me that I should use lipstick.

På söndagen åkte jag och Lillebror till Kinopalatsi för att se Frozen. Jag åt alldeles för mycket godis som vanligt. Om filmen kan jag säga så mycket att ifall ni inte har sett den så skall ni absolut se den. Vi såg den i 3D och jag kan säga att det var nog något. Så otroligt fin! Jag blev nog lite kär.

On Sunday me and Little Brother went to Kinopalatsi to see Frozen. I ate way too much candy as always. And about the movie well if you haven't seen it then I suggest that you go and do that. We saw it in 3D and oh my it was beautiful! I fell in love!


Ifall ni vill följa mig på Instagram så heter jag emmelemzi.  

If you wanna follow me on Instagram my name is emmelemzi over there.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...