Saturday, February 8, 2014

You have to start somewhere.


Den här är ett rådd, precis som allt annat i mitt rum varit och kommer att vara. Nej, jag hoppas på att kunna få lite mer ordning och reda på mitt lilla kaos i både mitt rum och mitt liv i allmänhet. Och eftersom rummet är lättare att fixa så börjar jag med det.

Golvet var fint en stund och nu är det ett kaos igen, men det skall vi inte prata om nu.

På den här tavlan har jag allt möjligt. Som ni kan se.

This is a mess, like everything else in my room has been and will be. No, I hope to get everything a bit more organized in both my room and my life in general. And since my room is easier to start with I did that. 

The floor was nice for a while and now it is a mess again, but let's not talk about that now. 

Here I have pretty much everything. As you can see.


Gamla konsertbiljetter, kvitton, tidningsklipp, kort, gamla jobbturer och allt möjligt.

Old concerttickets, receipts, paperclippings,  cards, old workshifts and everything.


Så jag tog bort nästan allt från den under en natt och lämnade den tom för natten eftersom jag blev så trott plötsligt att jag bara inte kunde fortsätta. Och jag visste var jag skulle börja söka efter någonting att lägga på den och det orkade jag verkligen inte ta just då.

So I took almost everything of during an evening and left it empty for the night because I got so tired that I just couldn't continue. And I knew what I wanted to have on it and I didn't have the energy to go through them right there. 


Så, såhär såg den ut efter att jag tagit bort allt det jag inte längre ville ha kvar, så som kvitton från 2007.

So, this is how it looked once I had taken away everything I didn't wanna have anymore, like receipts from 2007.

Jag har, egentligen hade, en låda full av kort från vänner och släktingar. Dem tog jag fram på morgonen och valde ut en del som jag tyckte speciellt mycket om och la dem på tavlan. Jag tycker att det blev mycket finare och nu är det roligt att se på den varje dag. Istället för det rådd det var förut.

I have, or had, a drawer full of cards from friends and relatives. I took them out in the morning and chose a few that I like and put them up on it. I think it looks a lot nicer now and it is nice to see it everyday. Instead of the mess it was before.


Det här är bara början, mina vänner. 

This is just the beginning, my friends.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...