Saturday, February 15, 2014

Wet n' Wild nailpolishes

Eftersom jag helatiden städar och ordnar och råddar så lyckas jag ibland glömma saker och sedan hitta dem under en massa grejer. Så gick det med dessa nagellack som jag köpte förra veckan när jag var i Columbus och skulle hitta en liten present åt Camillas lillbebis. Nagellack som är på rea är min död varje gång. Jag lyckas aldrig hålla fingrarna i styr.

Since I am constantly cleaning and organizing and making a mess I do forget stuff and then find them under a lot of stuff. This is what happened with these nailpolishes that I bought last week when I was on Columbus to find a little present for Camilla's little baby. Nailpolishes on sale are my fall everytime. I can never keep my fingers away.Eggplant Frost - Gray's Anatomy - Hannah PinktanaMera bilder kan ni se här under om ni klickar på read more.

More pictures under the read more button. 
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...