Friday, February 7, 2014

SensiDO Color Gloss and Argan Care Moisture Smoothie by Sim

Idag fick jag igen åka till posten för att hämta ett paket. Det här paketet kom från Hiusverkko och innehöll några produkter. Alla från märket Sim som inte är ett märke jag är bekant med så detta är väldigt roligt. 

Today I once again had to go to the post office to pick up a package. This package came from Hiusverkko and had a few products. Everything from Sim that is a brand I am not very familiar with so this is very exciting.


 SensiDO Color Gloss Chocolate and Magenta

"Ammonia free conditioning color gloss to add shine, shade and intensity to hair. Non-damaging pure color pigments ideally refresh  color between permanent colorings."

 Den ljusröda skulle ju ha suttit så otroligt bra då när jag ännu hade ljusrött i mitt hår. Kanske jag måste ta tillbaka det nu för jag började faktiskt sakna det lite nu när jag såg den här.

Den bruna fungerar ju bara jag orkar färga håret pånytt vilket jag verkligen behöver göra ASAP.

The pink would be perfect if I still had pink in my hair. I might get it back now because I started missing it when I saw this one. 

The brown will be good once I get my hair colored again which I really need to do ASAP. 


 Argan Care Moisture Smoothie Intensive Hydrating Mask

"Pure organic Argan Oil enriched mask deeply moisturizes and nourishes hair, taking special care of damaged hair and split ends." 

Den här är jag ialla fall väldigt glad över och det skall bli så roligt att prova! Jag har aldrig riktigt tänkt att hårmask är någonting man behöver (lika som balsam) men nu tycker jag att det är så roligt att prova allt möjligt och ta bra hand om sitt hår. Doftar också gott så det är ett plus.

This one I am happy for and it will be fun to try it! I have never really thought that hair masks are needed (the same with conditioner) but now I do that that it is fun to try stuff and take care of my hair. It smells good too so that is always a plus.

Affiliate-links

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...