Thursday, February 20, 2014

Making some space

Ni har säkert suttit och funderat över varöfr jag inte fått ihop ett inlägg på några dagar. Såklart att ni har! Svaret är väldigt simpelt och har att göra med mitt klädskåp. Jag försöker få lite mer ordning och reda på det så det tar lite tid.

You have probably wondered why I haven't made a post in a couple of days. Of course you have! The answer is very simple and has to do with my closet. I am trying to get it more organized and it is taking a lot of time. 

Jag kommer nog att i något skede göra ett inlägg där jag visar allt, men tills dess så får ni nöja er med att se på mina fina t-skjortor som nu är i fina höga på två hyllor.

I am going to make a post showing you everything at some point, but until then you will have to be happy with my t-shirts that now look better on two shelves. 


Nu ser det ju ut att till och med rymmas lite nytt dit också, vilket det definitivt inte gjorde när jag började. Men nej, egentligen borde jag väl ta och försöka göra mig av med lite istället för att köpa fler. Så det är lite illa att jag ser att det ryms nog.

Now it even looks like there is space for some new stuff, which wasn't the case when I stared. But no, I should try to get rid of some instead of buying new.  So it is bad that I can see that there is space.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...