Monday, February 10, 2014

Make up and nailpolish storage

Som jag nämnde i förra inlägget såvar det bara början. Jag tog även och ordnade min smink och nagellacken som jag har på min byrå. Det har nu varit ett enda kaos i hur länge som helst så jag ville verkligen få lite ordning och reda på allt. Jag är inte ännu helt och hållet nöjd med min förvaring och behöver nog fundera om i något skede. Kanske jag får ta och köpa en Alex från Ikea när jag flyttar hemifrån.

Välkomna till mitt kaos igen. Hoppas ni trivs. 

As I mentioned in the last post it was only the beginning. I also organized my make up and my nailpolishes that I have on my chest of drawers. It has been a mess for a long time now and I really wanted to get some sense to it. I am not completely happy with my storage and might have to think about it at some point. Maybe I should buy the Alex from Ikea when I move. 

Welcome to my chaos again. Hopefully you like it and stay.Som ni ser så har jag lite allting överallt och det ser inte riktigt bra ut alls. Jag har en dålig vana av att dumpa saker där som jag inte riktigt vet vart jag skall lägga. Nu hoppas jag såklart att jag skall sluta göra det och att det skall se fint ut.

As you can see I have pretty much everything everywhere. I have a bad habit of dumping stuff there that I just don't know where to put. Now I of course hope to stop this so that it continues to look as good as it does.
Alla läpp-produkter (läppstift, läppglans och lip balms) fick ett nytt hem i en av lådorna som jag fick tom efter att ha flyttat korten bort (igen kan ni kolla förra inlägget). Jag kom senare på att det här var inte alla lip balms så det blev lite fler där bak. Jag kan lova att den här kollektionen kommer att växa ännu men mycket.

All the lip products (lipsticks, lipgloss and lip balms) got a new home in one of the drawers that I got empty when I moved the cards (you can check the last post). I later realized that this was not all of the lip balms so  it got a bit more crowded in the back. I can promise that this collection is going to grow a lot.


Nagellackskaoset som nog var fint ordnat i något skede men eftersom jag fått nya lack så har allt lite gått åt pipan. Som ni kan se så har jag ordnat dem märkesvis. Jag vet många som kör färger men jag tycker själv att det är finare när alla av samma märke är samlade.

The nailpolishchaos that was nice at some point but since I have gotten new polishes it has kinda gone to hell. As you can see I have them by brand. I know that many have them by color but I myself think it looks better if they are by brand.


Såhär ser det alltså nu ut på den sidan var jag har sminket. I de två lådorna så ligger alla ögonskuggor. Det kan hända att jag i något skede gör en video där jag visar allt. Skulle det vara något som ni skulle vilja se?

This is how it looks on the side where I have all the make up. In the two boxes I have eyeshadows. I might do a video at some point showing you everything. Would that be something you would like to see?
Såhär ser nagellackshavet ut nu. Ifall ni undrar hur många de faktiskt är så kan jag berätta att siffran är 157. Och eftersom jag är galen så är det här definitivt inte slut på köpandet hur mycket än folk försöker stoppa mig. Det bara går inte. Jag älskar nagellack.

Ingen behöver såhär många, men jag nu råkar ha det. Om ni kan hålla fingrarna i styr så gör det. Använd pengarna på något annat istället. 

This is how the nailpolishsea looks like. If you are wondering how many there are I can tell you that the number is 157. And since I am crazy this is not the end of buying new ones how much people try to stop me. There is no way. I love nailpolishes.

No one needs this many, but I have this many. If you can keep your fingers away then do it. Use the money on something else.

3 comments:

  1. Woooow så många nagellack du har! Och så mycket smink. :D Rena drömmen ju!

    ReplyDelete
  2. Tidstjuven: Jaa-a det har blivit en riktigt bra början under åren. :D

    ReplyDelete
  3. Ser ut som hemma hos mig ;) haha! Efter att jag flyttade i somras så har jag verkligen inte kommit i ordning och jag vet fortfarande inte hur jag ska sortera samt få plats med allt...och när det ser ut som det gör så orkar jag inte ta tag i det heller :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...