Tuesday, February 4, 2014

Listening to a bookFör några dagar sen bestämde jag mig för att ge ljudböcker en chans och laddade ner Audible på telefonen. Eftersom jag gjorde det genom någons länk så fick jag på samma gång en gratis bok. Och vad är nu inte bättre än gratis! 

Jag laddade ner Catching Fire eftersom jag redan länge tänkt på att jag borde få den läst för att kunna se filmen. Ja, jag är den som vill läsa boken först. Nu har jag under ett par dagar börjat morgonen genom att klicka på den och ligga i sängen och lyssna på den. Det är verkligen jätte skönt att börja dagen på det sättet. Bara ta det lugnt en stund och inte göra något annat än lyssna på en bok. 

Ännu kan jag inte säga mycket om själva boken, men hittills har den varit riktigt trevlig.

A couple of days ago I decided to give audiobooks a shot and downloaded Audible to my phone. Since I did it through someones link I got a free book. And free is awesome. 

I downloaded Catching Fire since I have been planning to read it for ages so that I could see the movie. Yes, I am the one that wants to read the book first. Now I have started a few mornings by putting it on and just laying in my bed listening to it. It is really nice to start the day that way. Just take it easy and listen to a book. 

I can't say much about the book yet, but it has been nice so far.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...