Friday, February 28, 2014

Iris&Pelle

Ibland kliar det nog lite extra i fingrarna och jag skulle vilja klicka hem en massa fina grejer. Sen är det ju också roligt att hitta nya webshops. Dessa snyggingar kommer från Iris&Pelle som är en ny för mig. Men just nu så måste jag hålla mig ifrån allt och bara se och inte köpa om jag någongång skall kunna åka till Amsterdam eller flytta hemifrån. Men jag kan alltid visa åt er vad jag gillar och vill ha.

Märket Björg har helt otroligt fina smycken och speciellt halsbandet skulle jag inte tacka nej till. Smycken är verkligen någonting jag har svårt att hålla mig borta ifrån. Den här jackan från Cream får mitt hjärta att ta ett litet skutt. Och ja, den är såklart armégrön. Den färgen är bara så min färg just nu att allt drar mig till sig. Det är samma när jag går omkring i butiker, jag dras automatiskt till armégrönt.
Jag borde verkligen köpa lite nya skor och dessa från Apair är ett riktigt härligt par. Jag skulle behöva ett par snygga klackar.

Behöver jag säga något annat än Desigual? Ni som har följt den här bloggen en tid nu så känner till min kärlek för märket. De här skjortorna är bara helt underbara. Jag vill ha mera färg i mitt klädskåp.
Läderajacka från Jofama. En läderjacka är något jag velat ha i många år nu och inte riktigt ännu lyckats köpa en. I år skall jag verkligen hitta den perfekta jackan och köpa den. Vi får se om jag lyckas. Jofama har faktiskt en hel del snygga.Om jag bara hade pengar.I samarbete med Iris&Pelle

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...