Sunday, February 16, 2014

I wish I had a lot of money


Jag gick in på Mad Lady och kollade in deras rea och hittade några plagg som jag gärna skulle ha i mitt klädskåp. Vem är överraskad över att det finns ett plagg som är militärgrönt? Ingen, just det. Ni känner mig. 

Idag tänker jag ta det lugnt. Efter 3 utekvällar så är det nog på tiden att jag tar det riktigt lugnt en kväll och bara ser på någon serie eller planerar blogginlägg. Men jag måste nog säga att jag har nog haft sjukt roligt. 

I went to Mad Lady and checked out their sale and I found a few pieces that I would love to have in my wardrobe. Who is surprised over the fact that there is one militarygreen piece? No one, right. You know me.

Today I am going to take it easy. After 3 evenings out it is time to just take it easy one evening and just watch some show or plan blogposts. But I have to say that I have had a lot of fun.

*bloggerfy links

1 comment:

  1. love the black shirt!

    from helen at thelovecatsinc.com

    ps. there's a £150 high-end skincare giveaway on my blog here, if you fancy entering!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...