Saturday, February 1, 2014

I found some awesome stuff on sale!

På torsdagen var Zan här en sväng och vi tog en liten sväng till Itis. Fast jag nu försöker spara pengar till både Amsterdam (som nu blev flyttad lite framåt) och flytt så blev jag ändå tvungen att köpa lite grejer, speciellt i H&Ms rea. Och nu när jag kollar på allt det här och tänker tillbaka så var faktiskt allt på rea utom Maybelline nagellacket. Inte alls så illa.

On Thursday Zan came here for a while and we went to Itis. Even though I am trying to save money for both Amsterdam (which got moved a bit) and moving I just had to buy a couple of things, especially at the sale at H&M. And now that I think back and look at everything pretty much everything was on sale. Except the Maybelline nailpolish. Not bad. 

Lite smycken och lite skönhet och nagellack. Allt det här är jag riktigt nöjd med.

A bit of jewellery and some beauty and nailpolish. I am very happy with everything. 

Isadora Cream Mousse Eye Shadow 30 Galaxy

Den här pratade jag om för längesen och jag vet inte varför jag aldrig tog mig i kragen och köpte den. Men nu så slog jag till då jag fick den för bara 4 euro. Bilderna visar inte riktigt hur vacker den är, men tro mig, den är.

I talked about this one a while back and I don't know why I never bought it. But now I did since I got it for only 4 euros. The pictures don't show how pretty it actually is, but believe me, it is.


Nailkit from H&M

Jag har sett den här ett par gånger och funderat på att köpa den men sen aldrig gjort det av olika orsaker, men nu när det stod 1 euro på den så bestämde jag mig för att slå till.

 I have seen this one a few times and always thought about buying it but then for some reason have never done it so now when the price tag said 1 euro I decided to take it.


Necklace from H&M

På den här stod det 3 euro så jag kunde ju inte motstå trots att jag har för mycket smycken redan nu.

For 3 euros I really couldn't resist even thought I have way to many already. 
Ur&Penn

Först när jag såg halsbandet blev jag tvungen att ta den. Jag är ju liksom i den åldern att jag som mindre har lyssnat på kassettband. Och den är ju bara så cool. 

Det står Karma what goes around comes around och jag har fallit för just det där så det blev ett måste det också. Nu måste jag bara få ett band åt den. 

When I saw the necklace I had to have it. I am the age that has really listened to tapes as a kid. And it is so cool. 

Karma what goes around comes around is printed on the other one and I have fallen for it so I had to have it.

Lipbalm H&M

Jag har en samling av söta lipbalms så jag måste ju. Dessutom var de bara en euro. 

I have a little collection of cute lipbalms so I just had to. And they were only 1 euro. 

Maybelline Color Show Brocades 220 Knitted Gold

Jag har detta på naglarna just nu och jag kan verkligen säga att KÄRLEK. Helt otroligt vackert och jag är så glad att jag köpte den här!

I have this on my nails right now and I can really say LOVE. So beautiful and I am so happy I got this!

 91 Midnight Cami

Jag vet inte hur många gånger jag varit vid Essie hyllan och dreglat efter dem efter allt det fantastiska jag hört. Men eftersom priset är såpass högt så har jag ändå hållit mina fingrar ifrån dem. Men nu när jag lyckades hitta 2 lack i realådan så måste jag ju. Det var ju klart.

I don't know how many times I have been at the Essie shelves and drooled over them after all the good things I have heard. But since the price it so high I have kept my fingers away. But now when I found 2 at the sale box I just couldn't resist. 

90 Dive Bar

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...