Sunday, February 2, 2014

Give me the pills


En vecka framåt så äter jag nu lite piller och efteråt skall vi se hur min stackars fot mår. Jag har alltså lyckats förstöra den så att det gör ont när jag promenerar. Så inget springade här inte på en tid. Det gör mig faktiskt lite ledsen eftersom jag verkligen vill springa. Så förra torsdagen var jag till hälsocentralen och kom hem med en hög piller.

For one week I am eating some pills and after that we shall see how my foot is doing. I have somehow managed to do something so that it hurts when I walk. So no running for a while. It really makes me kinda sad because I really want to run. So last thursday I went to the doctors and came home with a bunch of pills. 


Som jag nämnde i förra inlägget så var Zan här en stund förra torsdagen (efter att jag varit hos läkaren) och vi lagade mat. Okej, hon  lagade mat eftersom jag fortfarande inte är bra på det. Det var en mycket enkelt rätt, men ändå riktigt god. Det behöver inte vara komplicerat.

As I mentioned in the last post Zan came over last thursday (after the doctorsappointment) and we made some food. Okay, se made food since I am still not very good at it. It was a pretty easy to make but still pretty good. It doesn't have to be complicated. 


Det är nog verkligen tur att jag har henne i mitt liv. Jag sa att hon får komma och laga mat åt mig sen när jag flyttat så att jag inte svälter.

I am lucky to have her in my life. I told her that she will have to come and make me food once I move so that I don't die. 


Annars så har det varit ett ganska så lugnt veckoslut hittills. På fredagen gjorde egentligen ingenting. Det var lite planerat att jag skulle ha gått ut, men eftersom ingen annan var riktigt på väg så blev det hemmakväll åndå. Sen så fick jag ju veta att jag inte fick jobbet jag sökt, så det drog ner på fiilisen liten.

Men lördagen var mycket bättre. Jag, Lillebror och Pappa gick först till Chilli för lite mat och gick sen till Tennispalatset för att se Gravity i 3D.

It has been a pretty calm weekend so far. On Friday I didn't really do anything. There was a plan to go out but since no one else really went I had a home evening. Then I also found out that I didn't get the job I applied to so that kinda dragged the mood down. 

But Saturday was a lot better. Me, Little Brother and Dad went to Chilli for some food and then to Tennispalatsi to see Gravity in 3D. 


Det här var första gången jag såg någonting i 3D och det var spännande. Egentligen så har jag undvikt att gå på 3D filmer men nu tänkte jag att det kanske är värt att ge det en chans. Filmen var superbra och allt det där men inte vet jag om 3D gjorde den bättre.

It was my first time seeing anything in 3D and it was exciting. I have kinda stayed away from 3D movies but now I thought that I could give it a chance. The movie was good and all but I don't know if the 3D made it better. 

Och idag så har jag försökt städa lite och det går sådär. Skall nog ta och återgå till det nu.

And today I have tried to clean a bit and it's going okay. I think I'm gonna do that now.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...