Monday, February 24, 2014

Don't you worry about a thing

Här har vi något jag inte gjort på jätte länge men verkligen skall försöka göra lite oftare. Jag pratar såklart om outfit-bilder eftersom jag tycker det är så roligt att ha dem sparade på ett ställe och kunna titta tillbaka ibland. Speciellt när man är nöjd med det man satt ihop.

Here we have something I have done in a really long time but will try to do a bit more often. I am of course talking about outfit pictures because I do think that it is a lot of fun to have them saved in one place and then be able to look back. Especially when you are proud of what you put together.

Image and video hosting by TinyPic
White top: Seppälä Necklace: Westyle Long sleeve: Second hand Jeans: Only Ring: Efva Attling

Image and video hosting by TinyPic

Den här outfiten kommer egentligen från förra torsdagen när jag åkte in till Berghäll för att ta ett par på Relaxin med R, Sami och Ona. Det roliga fortsatte såklart långt in i natten och hem kom jag först nästa dag. Men ja, jag älskar verkligen färgen på blusen och den är skön att ha på. Dock så är den ju lite för öppen och jag måste ha en topp under för att inte visa alldeles för mycket av mig själv. 

This outfit is really from last Thursday when I went to Kallio to drink a few at Relaxin with R, Sami and Ona. The fun of course continued far into the night and I came home the next day. But yes, I really love the color on the shirt and it is really comfortable to have on. Though it is a bit too low and I have to have a top underneath so that I wont show way too much of myself.

Image and video hosting by TinyPic

Halsbandet är en stor favorit som jag använt alldeles för lite. Det gäller egentligen smycken helt och hållet. Jag har varit lite lat på senaste tiden men det skall bli andra bullar nu. Måste verkligen gå och öppna mina hål i mina öron så att jag kan börja ha örhängen igen.

The necklace is a huge favorite that I haven't used in a while. Same goes for jewellery period. I have been a bit lazy lately but I am trying to change that. I really have to go get my ears pierced again so that I can start using earrings again.


Men vad tycker ni om den här outfiten? Hiss eller diss?

But what do you think about this outfit? Yay or nay?

3 comments:

 1. lovely necklace!

  from helen at thelovecatsinc.com

  ps. you can win nearly £150 of high-end skincare on my blog, if you fancy entering! click here.

  ReplyDelete
 2. Superfin outfit! :) Halsbandet är verkligen pricken över i.

  ReplyDelete
 3. Helen: Thank you!

  Maria: Tack! Ja, jag älskar halsbandet :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...