Sunday, February 23, 2014

Change is coming

Just nu så tänker jag en hel del på min stil eftersom jag måste stirra på alla kläder jag har i klädskåpet och jag märker att en hel del så har jag inte använt på jätte länge. Och sånt som jag en gång tyckte massor om och bara måste h ger mig inte längre samma känsla. Det känns helt underligt. Men så är det ju.

Jag måste visst börja tänka om mitt klädskåp. Här under har vi en outfit som jag gärna skulle ha.

Right now I do think a lot about my style since I have to look at all the clothes I have in my closet and I see that a lot of the pieces have not been used in a really long time. And some that I really liked and just had to have don't really give me that feeling anymore. It is weird. But that's how it is. 

I have to renew my closet. Here we have an outfit I would love to have.

I heart you

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...