Wednesday, February 12, 2014

Beautiful Skin Normal/Dry No7 ReviewJag köpte dessa tre i ett litet paket för ganska så länge sen men har inte riktigt fått testat dem fören nu. Jag kan redan nu säga att jag är inte over the moon förälskad i dessa. Jag väntade mig kanske lite mera.

Jag tycker inte riktigt om det att man bara skall lägga cleansing lotionen på ansiktet med antingen fingrarna eller en bomullsrondell och sedan torka av och inte alls använda vatten. Jag känner inte att det riktigt blir rent och dessutom så tycker jag inte heller om lukten den har. Jag tror att jag är mera den person som tycker om fruktiga dofter och liknande. Säkert så tar den här nog bort något men jag har nog en lite meh känsla helt enkelt.

Day Cream och Night Cream känns okej, men inget wow. Bättre än inget antar jag, men även här så har jag den där meh känslan. Själv tycker jag mera om Nivean som jag även använt under en tid nu.

I bought these three in a little package a pretty long time ago but haven't really gotten to trying them out before now. I can already now say that I am not over the moon in love with these. I did expect a bit more. 

I didn't really like that you are supposed to just put the cleansing lotion on with either your finger or a cotton pad and then just wipe it off without any water. I feel like it doesn't really get clean and I don't really like the smell of it. I think I am more of the fruity scent kind of a girl. I'm sure it does take of some but I have a meh feeling about this. 

Day Cream and Night Cream feel okay, but nothing wow. Better than nothing I guess, but even with these I feel a bit meh. The Nivea I have been using for a while does feel better. Tyvärr så är jag inte den enda som är av den här åsikten när det kommer till den här produkten. Gå här och läs vad Wysteriia skriver i sin blogg.

Det här är nog inget jag kommer att köpa igen, men ifall ni själv vill prova så finns dessa åtminstone på Anttila. Åtminstone så köpte jag dessa där.

Sadly I am not alone with my opinion about this product. Go see what Wysteriia writes in her blog

This is nothing I am going to buy again, but if you wanna try it out for yourself you can buy this at Anttila, at least I bought mine there.

2 comments:

  1. One word: NEUTROGENA! Parasta. T. Milla

    ReplyDelete
  2. Vad gullig du är som länkar! :) <3

    Och ja..dessa produkter känns verkligen meh! :P Så tråkigt med såna produkter men men..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...