Monday, February 3, 2014

A bit of salad on my plate


Lite sallad som mamma lagade för några dagar sen. Jag har börjat äta mycket mer sallad än vad jag gjort förut. För att äta lite mer hälsosammare och inte bara pasta helatiden. Och det är faktiskt riktigt roligt.

A bit of salad my mom made us a few days ago. I have started eating a lot more salad then what I used to. To eat a bit more healthy and  not just eat pasta everyday. And it is pretty fun too.


 Speciellt nu när jag egentligen inte riktigt kan röra på mig så känns det skönt att inte äta pasa varje dag och äta gurka och tomat lite nu och då. Jag har verkligen fastnat för gurka på sistone. Jag skulle kunna äta gurka helatiden! Det är så gott!

Especially now when I really can't move (run) it feels better not to eat pasta everyday and eat some cucumber and tomatoes now and then. I have really fallen for cucumbers lately. I could eat cucumber all the time! It is so good!


Och ni vet ju redan att jag är kär i vitlöksbröd. Det är bara kärlek.

And you already know that I am in love with garlic bread. It is love.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...