Monday, January 6, 2014

This might be completely insane but...

Det blev en liten paus eftersom jag fick Zan hit övernatt och jag behövde hålla henne sällskap istället för att sitta vid datorn och blogga (fast vi satt nog vid datorn ändå då jag hjälpte henne med skolarbete). Och sen behövde vi ju också ta hand om lillhunden, som verkligen blev kompis med Zan kan jag säga åt er, så det blev inte så mycket tid över.

I had a bit of a break because Zan came for a sleepover and I needed to keep her company instead of sitting infront of the computer and blog (even though we did sit in front of the computer because I helped her with some schoolwork). And then we had to take care of the little doggy, that really took a liking to Zan, so there was just not enough time.

Nå nu har hon åkt hem igen och jag har igen tid att underhålla er. Riktigt snart skall jag ta ut hunden igen och sen skall jag försöka hitta bra kläder att ta på mig till vårt lilla träningstillfälle. Kan ju säga att jag är kanske lite nervös eftersom min kondition är den värsta som finns så att springa kommer att ta alla mina krafter.

Men på samma gång så är jag ganska förväntansfull och vill gå och springa och träna. För nu skall det bli ändring på dessa dåliga vanor jag har!

Now she has gone home again and I have time to keep you company. Soon I am gonna go out with the dog and then I will try to find some good clothes to take on to our little training session. I can tell you that I am a bit nervous since I am in a really bad shape so running will be a task and take all my energy. 

But at the same time I am looking forward to it and want to go running. Because now I will change my way!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...