Thursday, January 9, 2014

The beautiful bracelets

När jag planerade mina giveaways som jag hade i December så frågade jag ju ifall min kompis Kate skulle vilja göra ett armband som jag skulle kunna ge bort åt någon av er (Emma blev den lyckliga vinnaren). Hon sa ju joo och jag blev så glad när det lilla paketet kom genom postluckan. Jag hade verkligen inte väntat mig såhär mycket grejs i det dock.

When I was planning the giveaways that I had in December I asked if my friend Kate would be willing to make a bracelet that I could give away to one of you (Emma became the lucky winner). She said yes and I became so happy when the little package came. I had not waited for this amount of stuff. 

Sötaste vännen hade lagt in ett par armband extra som jag behöll som en julklapp. Och lite godis fanns också med. Man blir alltid glad av att få godis.

The cutest little had put a few extra bracelet that I kept as a christmaspresent. And a bit of candy too. Candy always makes me happy. Det svarta, som ni vet, var det jag gav bort och som Emma vann. Jag älskar den. Den är så vacker.

The black one, as you know, was the one I gave away and that Emma won. I love it. It is absolutely beautiful. 


Dessa två blev jag så kär i att jag bara inte kunde göra annat än behålla dem. Jag bara väntar på den dagen då jag får dra på dessa och visa dem åt allihopa!

These two I fell in love with and just couldn't do anything but keep them. I am just waiting for the day when I get to put these on and show everybody!


Dessa får mig verkligen att själv vilja ta tag i mitt pysslande och börja göra egna smycken igen.Jag har ju en låda full av en massa smyckesdelar som bara väntar på att bli använda!

Vad tycker ni om armbanden? Visst är de underbara?

These really make me want to start making jewellery again. I have a drawer full of jewellerystuff that just wait to be made! 

What do you think of the bracelets? Beautiful, right?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...