Saturday, January 4, 2014

READY....NO ACTION.


Vi kan fortsätta prata hundgrejs för jag har inget annat att komma med eftersom tydligen kommer det att vara mitt liv hela resten av vecka. Jag lever för att föra ut hunden och ge mat och paja och allt det där.

We can continue talking about dog-stuff because I have nothing else to talk about since it will be my life for a week it seems. I live to take out the dog and give it food and play with it and all that.

 

Jag måste nog säga att mitt huvud klarar definitivt inte av att sitta hemma två dagar i sträck med bara hunden som sällskap och inget annat liv.

I have to say that my brain doesn't really like sitting at home two days straight with only a dog as company and no other life.


Förstå mig inte fel. Hunden är urgullig och allt det där. Absolut. Det är inte frågan om det. Jag behöver bara lite annat så att min hjärna inte krymper till en ärta.

Don't get me wrong. The dog is sweet and all that. Absolutely. That's not the point. I just need a bit of something else so that my brain doesn't shrink to the size of a peanut.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...