Thursday, January 23, 2014

NUDIE - Viva la Diva (Yes or No?)

Jag funderar ifall jag borde belöna mig själv med en sånhär. Jag drömmer ju fortfarande nog om Naked paletterna från Urban Decay men de är så otroligt dyra att den här skulle vara lite billigare och passa in i min pengasituation lite bättre. Och jag har hört riktigt bra om den också. Vad tycker ni? Ja eller nej? 

I am trying to decide if I should let myself buy this one. I am still dreaming of the Naked palettes from Urban Decay but they are so expensive that this one would be less and suit my moneysituation a bit better. And I have heard good things about it. What do you think? Yes or no?

3 comments:

 1. Ja!!! Köp den och recensera den! Jag vill veta om den är nåt att ha :D

  ReplyDelete
 2. Vitsi jos mulla ois rahaa nii hommaisin ton heti....! Oon himoinnu sitä jo jonkin aikaa... :d

  ReplyDelete
 3. Emma: Det finns en stor chans att jag kommer att göra det :)

  Emma: Niin oon minäkin :D

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...