Tuesday, January 28, 2014

Maybelline Color Tattoo 35-On and On Bronze (Swatch)

Jag vill redan här och nu meddela att jag är definitivt inget proffs när det kommer till smink eller swatch-bilder. Mitt intresse för smink växer varje dag och jag kollar på en hel del youtube videos och läser bloggar med smink inriktning. Därför vill jag också blogga om det eftersom det är en del av mitt liv. Och såklart vill jag ju tipsa om bra grejer åt er!

I wanna tell you here and now that I am not a professional when it comes to make up or swatch- pictures. My interest in make up is growing each day and I watch a lot of youtube videos and read a lot of beauty blogs. That is why I wanna blog about it too since it is a part of my life. And of course I wanna tell you about the awesome finds I make!


Jag vet att jag pratat om Maybelline Color Tattoo tidigare och jag tror att ni alla nu har hört om dem från ALLA. Men jag kan påriktigt inte låta bli att nämna den ännu en liten gång eftersom jag faller för den varje gång jag tar fram den.

I know that I have already talked about Maybelline Color Tattoo and I think that you all have heard about them from EVERYONE. But I can't not mention it once more since I fall for it every time I take it out.





Alltså färgen (On and On Bronze eller Bad to the Bronze) är ju bara så otroligt vacker och glider på jättelätt och hålls på riktigt bra i många timmar. Jag älskar att inte behöva oroa mig över min ögonskugga helatiden. Gör livet liksom lite lättare.

The color (On and On Bronze or Bad to the Bronze) is so beautiful and it goes on really easily and stays on for many hours. I love not having to worry about my eyeshadow all the time. Makes life a bit easier.







Det finns inte mycket annat att säga om den här än att den definitivt är värd priset. Jag är verkligen helt otroligt nöjd med mitt köp och kommer nog att använda den här mycket i framtiden.

There is not much more to say but that it is really worth the price. I am so happy that I bought it and will really use this a lot in the future.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...