Thursday, January 2, 2014

It is only hair but it makes a huge difference!

Det hela började med en liten tanke om att få lite förändring. Något lite nytt. Sen blev det en liten hemlighet som jag höll ifrån de flesta. Såklart min familj visste om det och Nelle, men resten av mina vänner visste ingenting om mina tankar. Jag trodde att jag inte skulle lyckas med det eftersom jag inte hade tänkt på det tillräckligt tidigt och min tid höll på att ta slut.

Men på något sätt lyckades jag ändå med det och gud så skönt det känns nu efteråt.

The whole got started with a little thought about change. Something a bit new. Then it became a little secret I kept from most people. Of course my family knew and Nelle, but rest of my friends had no idea about my thoughts. I thought I wouldn't even be able to do it since I hadn't thought of it sooner and my time was running out. 

But somehow I made it work and oh my does it feel good.


Ifall ni inte redan gissat så pratar jag om mitt hår och hur jag fick idéen att klippa det kort. Det har jag verkligen inte gjort på jätte länge och det är något jag sagt att jag inte kommer att göra eftersom jag känner mig mera som mig själv i långt hår. Men nu behövde jag verkligen något nytt och eftersom nya året var riktigt bakom hörnet så tänkte jag att jag kan börja året med ett nytt hår.

If you haven't already guessed it I am talking about my hair and how I got the idea to cut it short. Which I haven't done in a really long time and something I have said that I wouldn't do because I feel more like myself with long hair. But now I really needed something new and since the new year was just around a cornet I decided that I would start the new year with a new haircut. 


Petra på Salon Robertiina gjorde ett fantastiskt jobb och jag är verkligen super nöjd. Hon var också väldigt glad över att få gå riktigt crazy och dra med kniven riktigt ordentligt. Som ni kan se så försvann det många centimeter och golvet fylldes av högar av hår. Det är dessutom kortare bak så mängden av hår var verkligen stor.

Det var verkligen konstigt lätt att tvätta.

Men ännu har jag inte ångrat mig en enda gång så vi hoppas att det håller för det kommer att ta länge att få det här lika långt som det var före.

Petra at Salon Robertiina did an amazing job and I am so happy. She was also very happy to get to go crazy on my hair. As you can see many centimeters did get cut and the floor was covered in hair. It is also shorter in the back so the amount of hair was huge. 

It is really easy to wash. 

But yet I have not regretted it at all and let's hope I don't since it will take really long to get it to the length it was.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...