Wednesday, January 1, 2014

I found the best friends ever

För att vara helt ärlig så var jag lite ledsen över att traditionen att fira Nyårsafton med samma gäng som många år tillbaka gick i kras, men sen samlade jag mig och firade med ett fint gäng av vänner. Jag fick håret fixat (ja ja jag skall prata mera om det) på dagen och på kvällen blev det såklart fest för hela slanten. Jag har helt klart söndrat hela min kropp eftersom alla ställen värker.

Och jag måste ju verkligen säga att jag har helt klart hittat de finaste människorna på den här jorden! Jag är så lyckligt lottad! Det är helt otroligt att de orkar med allt det galna jag slänger ur mig och alla mina mentala breakdowns.

Ibland är det viktigast att bara finnas där, inte säga något, inte göra något, inte fråga, utan bara stå där en stund och vara. 

To be totally honest I was a bit sad that the tradition to celebrate New Years with the same group as many years before went to hell, but then I collected myself and celebrated with a awesome group of friends. I got my hair done (yes yes I will talk more about it) during the day and then when the evening came it was time to party. I have completely broken my body because all of the places hurt.

And I really have to say that I have really found the best people on this planet! I am so lucky! It is amazing how they have the energy to handle all of the crap I throw out of me and all of my mental breakdowns. 

Sometimes the most important thing is to just be there, not say anything, not do anything, not ask, just stand there for a while and be.


Japp, jag hade så otroligt roligt och jag kan definitivt inte vänta på att få åka till Amsterdam med mina fina pojkar R och Antti! Det kommer att bli en helt otroligt galen resa!

Yes, I had a blast and I can't wait to go on the trip to Amsterdam with my boys R and Antti! It is going to be the craziest trip ever!

1 comment:

  1. "Gick i kras"? Nå om man nu vill se det på det sättet...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...