Friday, January 3, 2014

I am a dogperson but oh my is this killing me right now!


Jag har varit hundvakt nu i under 24 timmar och jag är alldeles slut. Jag har inte fått sova ordentligt och jag har fått springa ute med honom. Jag är inte van vid att konstant ha något att göra och måsta vakna upp klockan 7 för att föra ut hunden och kissa.

Jag är helt färdig att lägga huvudet på dynan och somna! Det finns en chans att jag gör det så fort jag fått sista promenaden gjord. För det är inte ett skämt! Jag är trött.

Ändå så på samma gång som detta tar alla mina krafter så är det ganska härligt på samma gång. Det är skönt att ha lite sällskap. Det är härligt att ha en liten lurvig kompis sovande bakom min rygg. Skulle jag vara färdig att ta en hund? Ja och nej. Just nu så skulle det nog inte vara rätt, men kanske sen när jag fått en egen lägenhet. Vi får se.

För jag tycker om att ha någon som tvingar ut mig lite. Den lata jäveln i mig behöver det.

I have been watching a dog for under 24 hours now and I am totally beat. I haven't slept enough and I have had to go out on walks with him. I am not used to constantly having something to do and having to wake up at 7 to walk the dog. 

I am totally ready to put my head on a pillow and fall asleep! There is a chance I might just do that once I get the last walk done. Because this is not a joke! I am tired. 

At the same time as this is taking all of my energy I am liking it. It is nice to have a bit of company. It is sweet to have a little furry friend sleeping behind my back. Would I be ready to take a dog? Yes and no. At this time it wouldn't be right, but maybe once I move away from home. We'll see.

I kinda like having someone force me to go out a bit. The lazyass in me really needs it.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...